Zašto je boja breskve trenutno glavni hit u svijetu makeupa?

| Beauty |

Instagram: @desiperkins / @kyliejenner
Instagram: @desiperkins / @kyliejenner

 Kada govorimo o makeupu, praktički ne postoji pravilo koje odgovara baš svima. Puder uvijek trebate birati prema svom tipu kože, eyeliner prema obliku oka, a boju crvenog ruža prema tonu kože. Međutim, pronašli smo jednu boju koja iznenađujuće stoji odlično na svima: boja breskve!

Nosite ju kao ruž, rumenilo ili čak sjenilo - jer ova savršeno neutralna nijansa (koja je istovremeno i hladnog i toplog podtona) jednako odlično funkcionira na svima. U nastavku donosimo naših 8 omiljenih načina kako isfurati boju breskve makeupom.

KORISTITE JU UMJESTO BRONZERA

I dok bronzer ponekad može izgledati prestrogo na svijetloj koži, boja breskve unijet će savršenu količinu topline i sjaja koži. 

NOSITE JU NA OBRAZIMA I USNAMA

Tamnije nijanse kože mogu bez problema nositi i nešto tamnije nijanse breskve, poput koraljne. Breskvasti obrazi i usne jako dobro će odgovarati uz dramatičan smoky eye.

KORISTITE JU KAO HIGHLIGHTER

Djevojke sa žutim podtonom kože, obožavat će nijansu breskve koja naginje ka rozoj. Još bolje, odaberite nešto što u sebi sadrži nježan shimmer kako biste dodatno naglasili sjaj kože. 

ISTAKNITE OBRAZE

Imate maslinastu kožu? Kremasto koraljno rumenilo na jagodicama obraza savršeno će ih istaknuti. Neka ostatak vašeg makeup looka ostane neutralan tako da se breskvasta nijansa dovoljno ističe na vašoj koži. 

NOSITE JU PO SVUDA

Osim što je univerzalno odgovarajuća, boja breskve je i nevjerojatno raznovrsna. Nijansu možete istovremeno nositi i na očima, obrazima i usnama te tako napraviti savršen monokromatski look koji je popularizirala Kylie Jenner. Sve što vam treba su lijepo naglašene obrve te tanak eyeliner kako bi definirali ostatak lica.  

IGRAJTE SE S BOJAMA U ISTOJ SKUPINI

Još jedan način kako postići monokromatski look je igranjem s različitim varijantama nijanse. Primjerice, pravo breskvasto rumenilo kombinirajte s nešto svjetlijom nijansom breskve na usnama te dodajte malo brončane na oči. 

BIRAJTE SJAJILO

I dalje ne znate odakle započeti? Breskvasto sjajilo najlakši je način kako se poigrati s ovim trendom, pogotovo ako imate nešto svjetliju kožu. 

NAPRAVITE ZAMJENU

S bojom breskve zaista ne možete pogriješiti pa slobodno zamijenite svoje omiljeno rozo rumenilo s nježnom breskvom ili pak svoj svakodnevni nude ruž s koraljnim. Osvježit ćete look bez previše muke u svakodnevnoj rutini.