Zašto bi trebali koristiti proizvode s ekstraktom kaktusa

| Beauty |

Instagram / @livingnlondon

Volimo kaktuse! I ne samo zato što su jedine biljke koje bez problema preživljavaju čak i najsurovije uvijete modernih stanova i nemarnih vlasnika, već i zato što su istinski lijepe i dekorativne biljke. Kaktusi su također i pravi multitalenti u skladištenju vode, a bez problema preživljavaju čak i najvišu temperaturu.

Svojstvo zadržavanja vode i sve benefite koji s njim dolaze, sada možete prenijeti i na vlastitu kožu. Ulje dobiveno od kaktusa, osim što pruža vlagu, također smiruje upale, neugodan osjećaj na koži te joj daje sjaj. S kaktusom postaje još i bolje, jer ekstrakt kaktusa također može biti pravi booster sastojak za kosu. Donosimo vam proizvode koje bi svakako trebali isprobati.

Bez obzira gdje i bez obzira kada. Par pritisaka na pumpicu ovog spreja dati će vašoj koži potrebnu svježinu i stimulaciju.

Kiehl’s

Previše isušuje, previše masti. Još uvijek tražite pravu njegu za vaše lice? Dnevna njega aloe verom vlaži kožu bez ostavljanja masnog filma.

L’Oréal

Kremasta maska s uljem kaktus smokve, nahranit će vašu kosu, dati joj sjaj, učiniti mekanom, a raščešljavanje neće biti problem. 

Christophe Robin