Zaštitite kožu od sunca prirodnom kozmetikom San

| Beauty |

San Sun Care
San Sun Care

 Prije odlaska na more svi tražimo koju kremu odabrati za sunčanje. Bitno nam je da je prirodna, ali i da štiti kožu od sunca.

Novo na tržištu dolazi od domaće tvrtke iz Međimurja -  SAN prirodne kozmetike, a to je San Sun Care krema za sunčanje sa zaštitnim faktoom 15.

 SAN SUN CARE Krema za sunčanje SPF15 je pogodna za redovno korištenje i zaštitu kože tijekom izlaganja suncu zahvaljujući prirodnim mineralnim filterima. Sadrži beta karoten koji je antioksidans za fotozaštitu kože i regeneraciju kože oštećenu vanjskim ili unutarnjim faktorima. Uz njega, maslinovo i kokosovo ulje te shea maslac hrane kožu kako bi ostala cijelo vrijeme mekana, a dekspantenol pridonosi očuvanju hidratacije.

San Sun Care
San Sun Care

 Svakodnevna njega i zaštita kože postaje izuzetno važna u ljetnim mjesecima kada je djelovanje vanjskih faktora na našu kožu pojačano. Takvo djelovanje zraka sunca te njihovih UVB i UVA zraka, omogućavamo i mi svojim čestim boravkom vani. Kako bismo zaštitili kožu od prebrzog propadanja uslijed većeg izlaganja sunčevom zračenju, kožu treba zaštititi. Osim fizičke zaštite i zaštite zaštitnom odjećom, kožu ćemo zaštititi pravilnim odabirom kreme za sunčanje sa zaštitnim faktorom.

San Sun Care
San Sun Care

 Najbolji izbor zaštite naše kože je prirodna kozmetika. Izbjegavanjem sintetičkih kemikalija sprječavamo dodatno oštećenje i isušivanje naše kože. SAN SUN CARE Krema za sunčanje SPF15 svojim sastojcima omogućuje najkvalitetniju zaštitu od sunca, te prehranu, hidrataciju i regeneraciju kože. Za potpunu njegu kože tijekom sunčanja, prekrasan ten i zdravu kožu preporučujemo uz kremu koristiti SAN SUN CARE Zlatno ulje za preplanuli ten i SAN SUN CARE Umirujući losion poslije sunčanja.
SAN SUN CARE Krema za sunčanje SPF15 je prirodan proizvod, ne sadrži parabene, umjetna bojila, silikone, niti umjetne mirise. Dermatološki su testirana. Nije testirana na životinjama. Sadrži maslace, voskove, ulja i eterična ulja prirodnog porijekla.
SAN PRIRODNA KOZMETIKA se proizvodi u Hrvatskoj prema originalnoj recepturi mr.sc. Jagode Ćerić mag.pharm. Plod je dugogodišnjeg iskustva i rada, te ljubavi prema prirodi i ljekovitim sastojcima iz prirode.