Zarina mlađa sestra sada ima vlastitu kozmetičku liniju

| Beauty |

Prva kozmetička linija modnog brenda Pull & Bear i Zarine mlađe sestre, zove se "Hej Beauty!".

Linija sadrži kremaste i mat ruževe za usne, niz lakova za nokte (s i bez metalnog učinka), sjenila za oči, hranjive maske za lice, tuš za oči, parfeme ... Zapravo sadrži sve što vam je potrebno za savršen make-up dan.

''Hey Beauty!'' linija iz Pull&Beara je cjenovno prihvatljiva i namijenjena za svaki džep. Kako se radi o brendu u čijem je središtu poslovanja mlađa publika, cijene su prilagođene toj istoj publici. Iako, i mi nešto stariji uvijek se razveselimo novom brendu u svijetu ljepote.

Tuš za oči 49,90kn / Balzam za usne 39,90kn

Najjeftiniji dio beauty linije je lak za nokte s cijenom od 25,90kn, a najskuplji su mirisi koji su dostupni za 119,90kn.

Lak za nokte / Miris Phyllis

Sjenila za oči dolaze u praktičnom duo pakiranju, odnosno po dva sjenila te možete pronaći od nježnih dnevnih boja, pa sve do sjenila za večernji izlazak. Moramo pohvaliti cijenu od samo 29,90 kn.

Duo sjenila za oči

Ruževi za usne dolaze u klasičnom pakiranju, ali i u tekućoj varijanti. Boje su prilagođene sezoni u kojoj se nalazimo te možete čak pronaći i hit jesensku nijansu ''Black currant'' u semi mat izdanju.

Ruž za usne u nijasi ''Black currant'' - 39,90kn

Kako bi vaše ruke ostale zaštićene od vjetra i hladnoće, u Pull&Bearu su se pobrinuli te lansirali niz krema za ruke u praktičnim putnim izdanjima koja neće zauzeti puno prostora u vašoj torbi.

Krema za ruke - 29,99kn

Ako nemate Pull&Bear trgovinu u blizini, nema potrebe za očajem. Linija ''Hey Beauty!'' brenda Pull&Bear također je dostupan za kupovinu putem službene web stranice.