Zaljubljeni u Reviderm

| Beauty |

Na promociji Reviderm make upa-a

Nova Reviderm make up web stranica… i službeno je online!

Brojni zaljubljenici u proizvode njemačkog branda Reviderm, poput Tatjane Jurić, Olje Vori, Ecije Ivušić, Semente Rajhard i Deana Pelića, proslavili su lansiranje make up stranice ovog sve popularnijeg branda na našem tržištu.

U vrlo ugodnom okruženju Lateral Rooftop vidikovca u Zagrebu, okupljenima su se pridružili i Reviderm CEO, Dominik Baumeister, kao i kreator make-up linije Giovanni Fasiello. Na novoj web stranici možete doznati sve o proizvodima iz Skin Jewls make up linije, sastojcima, načinu korištenja te o prednostima korištenja mikromineralnog make up-a. Dostupni su vam i video tutoriali napravljeni u suradnji s poznatim hrvatskim vizažistom Sašom Jokovićem, koji će vam odati sve male make up tajne velikih zvijezda. Reviderm tekući puder osvojio je Cosmopolitan Beauty Awards 2017, a kvalitetu Reviderm make up proizvoda prepoznali su i u svom radu koriste brojni poznati hrvatski vizažisti poput Saše Jokovića, Lade Mitrašinović, Dajane Pajkić i brojnih drugih.

Na promociji Reviderm make upa-a
Na promociji Reviderm make upa-a

Velika je novost i web shop koji vam omogućuje ugodnu kupovinu iz topline vlastitog doma. Osim u izabranim Reviderm specijalističkim centrima, make up proizvode sada možete kupiti i na www. makeup.reviderm.hr.