Zaljubili smo se u pakiranje i miris ovog mirisnog praha

| Beauty |

Božić bez obitelji, omiljenih kolača ili francuske salate? Bez adventske skitnje gradom u najdražem društvu? Tko kaže da neće biti dočeka Nove!? Nemojte se zbuniti! Ne trebate zvati taksi, ne trebate brojati čaše vina ili omiljenog gina, ne treba vas biti strah niti najviših potpetica, ili zime... U vlastitom domu ove blagdane možete zablistati poput prave dive! Ove godine blagdani su u znaku luksuza, zlata i srebra. Dok srebro predstavlja hladnoću zime, zlato zagrijava atmosferu, poput vatre u kaminu.

L'Erbolario Silver Bouquet linija sadrži ekstrakte biljaka čije listovi odlikuju srebrnaste nijanse, a bogati su aktivnim sastojcima koji vlaže, toniraju i štite kožu, čak i onu najosjetljiviju.

Gel za tuširanje s ekstraktima muškatne kadulje i vrijeska obogaćuju ovu jedinstvenu formulu i nježno čiste kožu pjenom nudeći osvježavajuća i tonizirajuća svojstva. Fluidna krema za tijelo ima antioksidativna svojstva i daje energiju za meku i zategnutu kožu. Parfem je raskošne, ali osvježavajuće arome i za nju i za njega. 

U L’Erbolario Golden Bouquet mirisnoj liniji odabrano je cvijeće zlatne boje: žuti iris, zlatnica (Solidago), jaglac te su sve spojili s jednako bogatim i vrijednim sastojkom za kožu, mogli bismo reći tekućim zlatom – bagremovim medom.

 Gel za tuširanje je idealan za jutarnju revitalizaciju, prije nego što započnete s pripremama ili za večernje opuštanje. Isprobajte i bogatu i dragocjenu kremu za tijelo koja će tonirati i učvrstiti kožu, ostavljajući je neodoljivo mekom. Sve zaokružite Golden Bouquet parfemom i uronite u svjetlost i bogatstvo zlata puderastih i cvjetnih aroma.

Jeste li znali da su još u prapovijesti, prahom od kamena i minerala, praljudi ukrašavali špilje, a do 14. stoljeća postale su toliko uobičajena pojava da je već tada nastao službeni termin „šljokica“. Danas je prva asocijacija koju vežemo uz pojam šljokica upravo make-up, a dolaskom blagdanskog razdoblja je gotovo nezamisliv look bez njih.

Svjetlucajući mirisni prah za kosu i tijelo L'Erbolario Bouquet d'Oro - limitirano izdanje, lagani je, blistav i mirisan puder koji nanosite na kožu i kosu kako bi ih obasjao čarobnim sjajem, a vašem novogodišnjem looku dao onaj posebni, završni touch!  Ekstrakt žutog irisa obogaćuje formulu i čini vašu kožu glatkom, a kosu svilenkastom.

Sredite se i uživajte u L'Erbolario proizvodima! Obucite nešto crveno za doček Nove godine, stavite crveni ruž i zapamtite - crvena boja na Novu godinu donosi sreću.