Zalizana kosa novi je IT look sezone

| Beauty |

@khloekardashian
@khloekardashian

 Za večernji izlazak osim uvijek trendi valova predlažemo vam zalizani mokri izgled zabačene kose. Ovu frizuru često imamo prilike vidjeti na modnim pistama za ljeto jednako kao i za zimu. A vidjeti smo ih i na nekoliko poznatih dama na crvenim tepisima. Postoji nekoliko savjeta za nošenje ovog izgleda u stvarnom životu i tijekom vrućih ljetnih dana.

1. Ova frizura najidealnija je za noćni provod jer izgleda seksi i atraktivno. Izbjegavajte je u uredu i tijekom dana jer bi mogla djelovati prljavo i prenapadno.

2. Nosite je uz jednostavnu i elegantnu odjeću. Ne kombinirajte je uz odjeću s uzorcima niti intenzivnim bojama. Jednostavna odjeća idealno će nadopuniti ovu jednostavnu frizuru i istaknut će vaše lice.

3. Neka vam i make up bude jednostavan i bez previše boja. Ako ipak želite koristiti boje, koristite ih samo na jednom mjestu, očima ili usnama, nikako ne na oba. Preporučujemo lagani smokey eyes i ruž za usne u boji mesa ili lagano narančastoj.

4. Uz ovakvu frizuru obavezno istaknite obraze. Kako vam je kosa zabačena, lice vam je otvoreno i istaknuto, stoga je najvažnije da istaknete obraze što će zaokružiti vaše lice i izgledat ćete poput božice.

5. Kosu smočite, a kako bi održali wet izgled stavite ili gel ili vosak. Nemojte pretjerivati s nanošenjem kako vam kosa ne bi na kraju izgledala masno.