Za savršene obrve potrebno vam je 5 sekundi

| Beauty |

Instagram / @johannaherrstedt

Obrve su postale važan dio make-up rutine. Povratkom naglašenih obrva morali smo naučiti kako brinuti o njima, kako ih pravilo počupati, podrezati, oblikovati, našminkati... čini se da listi nema kraja, ali sada smo otkrili jednostavan i brz trik za savršene obrve. 

Došlo je vrijeme da zaboravite na gelove, olovke, maskare, sjenila, pudere, odnosno cijelo more proizvoda za obrve koji su se nedavno pojavili.
Za trik koji vam donosimo, nije vam potreban niti jedan od njih. Sve što trebati su vaši prsti i lak za kosu. U par jednostavnih koraka i svega nekoliko sekunda, vaše neukroćene obrve poprimit će oblik i djelovati stilizirano.

Instagram / @johannaherrstedt

Nasprejajte malo laka za učvršćivanje kose na vrhove prstiju. Zatim pažljivo prođite prstima preko obrva od korijena prema vrhu, na način na dlaku gurate prema gore, odnosno sredini. Kada se lak mrvicu osuši, stilizirajte obrve u smjeru rasta. 

Vaše obrve dobiti će ''ušminkanu'' formu, a tome će pomoći i činjenica da zahvaljujući laku za kosu, ton vaših obrva bit će za nijansu tamniji te djelovati kao da nosite šminku.
Isprobajte ovaj jednostavan, brz i jeftin trik!