Za bikini spremne - uz 6 vježbi koje možete raditi kod kuće

| Beauty |

Za bikini spremne!
Za bikini spremne!

 Ljeto je već stiglo i sve više smo svjesni da se bliži sezona kupaćih kostima! I dok su mnogi od nas već i na godišnjem odmoru - mi ostali smo odlučili iskoristiti preostalo (radno) vrijeme za zatezanje i klesanje tijela...

Uz naše savjete i vježbe, vaše čvrsto i oblikovano tijelo upravo je ono što ćete ove godine s radošću pokazivati! Dodajte ove vježbe u svoju tjednu rutinu i dočekajte ljeto spremni. U badiću. Najbolje od svega? Ne treba vam apsolutno nikakva dodatna oprema ni rekviziti. Ove vježbe možete raditi kod kuće, u teretani, na poslu ili u parku. Na vama je da odlučite idealno vrijeme i mjesto!

1. Čučnjevi

Ne moramo puno objašnjavati zašto su čučnjevi jedna od najboljih vježba za vaše tijelo. Kada se izvode pravilno, njima ciljate gluteuse, kvadricepse i mišiće cora - i to sve u isto vrijeme. Paralelno s tim, popravit ćete držanje tijela i ojačati mobilnost kukova i zglobova.

2. Plank

Funkcionalne vježbe su vježbe za cijelo tijelo koje fitness treneri najviše koriste u svojim treninzima i nikad ih ne preskaču! Plank je svakako jedna do njih. Vježba koja pokreće cijelo tijelo, poboljšava snagu, izdržljivost i stabilnost.

3. Sklekovi

Svi uvijek pričamo o trbušnjacima i čvrstim guzama, ali ako ćemo raditi fitness prioritete, mislimo da su ruke ipak na broju jedan. Sklekove možete raditi bilo gdje i bilo kada - zbog čega i jesu na popisu najdražih vježbi svih fitness trenera. Jačaju prsne mišiće i triceps, ali istovremeno rade i na coru.

4. Ples

Postoji razlog zašto plesači imaju nevjerojatna tijela i figuru! Plesom se troši približno 400 kalorija u sat vremena, a sve što trebate jest pustiti muziku i kretati se. A ako vam treba malo motivacije za početak - Nike ima službene plesne treninge koje možete potražiti na YouTubeu. Vjerujte nam, zarazni su!

Nike Dancehall

5. Trbušnjaci

S razlogom su trbušnjaci popularna vježba već desetljećima. Jednostavni su, ne zahtijevaju nikakvu opremu ni sprave i možete ih raditi praktički svugdje! Uz sve to, trbušnjaci su odlična vježba za jačanje i oblikovanje trbušnih mišića i najbolje sagorijevaju masno tkivo i kalorije. Trbušnjacima također možete popraviti držanje, zaštititi leđa od ozljeda te regulirati probavu.

6. Yoga

Od davnina je poznato da vježbe joge imaju nevjerojatan učinak na stanje našeg organizma i izgled tijela. Opuštaju nas, daju energiju i čiste um, doprinose boljem stanju duha i tijela, zatežu mišiće i oblikuju figuru.

Yoga At Home