YSL želi da ove jeseni pokažete svoju rokersku stranu - šminkom!

| Beauty |

YSL Fall 2015 Makeup Collection
YSL Fall 2015 Makeup Collection

 Pokažite svoju rock-chic stranu ove sezone s jesenskom makeup kolekcijom koja nam stiže iz Yves Saint Laurenta! Kolekcija prigodna imena "Pretty Metal", apsolutno je mladenačka, rokerska i šik! Naprosto nemate izbora nego probuditi uspavanu rokericu u sebi...

U kolekciji se nalazi nova paleta sjenila tamnih tonova, proizvodi za usne, gelovi za obrve, 3-u-1 eyelineri i nekoliko ukrasa za nokte kojima možete učiniti svoj look još glamuroznijim... 

YSL Beauty Metal Palette
YSL Beauty Metal Palette

YSL Beauty Metal paleta sjenila napravljena u posebnom limitiranom izdanju i sadrži nijanse zlatne, bordo, tamno ljubičaste i čokoladno smeđe boje. Sve djevojke koje vole dobar ljubičasti smokey-eye zaljubit će se u ovu paletu!

YSL Beauty Metal Lipsticks
YSL Beauty Metal Lipsticks

Novi YSL ruževi za jesen će vas definitivno oboriti s nogu! Od intenzivnih pa sve do prirodnijih nijansa - ovaj beauty brend izbacit će cijelu seriju novih nijansi za svačiji ukus. 

YSL Gloss Volupte
YSL Gloss Volupte

YSL Gloss Volupte dolazi u čak tri nove limitirane nijanse i to u neodoljivim ljubičastim tonovima koji su tako šik na vašim usnama! YSL je mislio i na vaše nokte te pripremio limitiranu seriju naljepnica i ukrasa za nokte koji su pravo oličenje rock-chic stila. Jedva ih čekamo vidjeti uživo!