Yo Glow Enzyme Scrub prvi je proizvod za njegu kože iz tvornice Hude Kattan

| Beauty |

Instagram/@wishfulskin

Huda Kattan oblikuje svijet ljepote već više od deset godina.

Svoje beauty putovanje započela je stvaranjem svog popularnog bloga - 'Huda Beauty', na kojemu je dijelila savjete o šminkanju i tutorijale. Od tada je izgradila aktivni popis slavnih klijenata koji uključuju Kim Kardashian-West, Evu Longoria i Nicole Richie.

Njezina kozmetička tvrtka, Huda Beauty,  vrijedna je milijardu dolara,  a s radom je započela 2013. godine te se sada može pohvaliti s 41,1 milijuna pratitelja na Instagramu.

Kada je Huda početkom ove godine najavila svoj sljedeći pothvat u svijetu ljepote, sve je imalo smisla.

Naime, Huda je objavila da na tržište izbacuje svoj prvi skincare proizvod koji se bazira na pomoć problematičnoj koži s aknama i vitalnom sastojku u njezinom životu- ananasu.

Kattan je pronašao spas za vlastitu kožu pronašla u vitalnom sastojku ananasa, bromelainu.

"Znala sam da je bromelain koji se nalazi u ananasu jedna od najboljih stvari za upalu", rekla je te je nadodala kako se vide instantni rezultati.

U početku je Kattan ananas počela uključivati u svoju prehranu kako bi se borila protiv upala, ali brzo ga je odlučila u svoju beauty rutinu.

Ono što je započelo kao DIY maska od ananasa sada je se pretvorilo u prvi proizvod u njezinoj novoj liniji za njegu kože, Yo Glow Enzyme Scrub piling za lice.

Yo Glow je piling šlag, koji kombinira bromelain s AHA, BHA i celulozom (ekološki prihvatljiva alternativa mikro-perlama), koji kemijski i fizički eksfolira, smanjuje tamne mrlje i posvjetljuje ton kože.

Kattan je ovime poslala jasnu poruku, izjavivši; "Želimo vam dati alate kako biste se osjećali stvarno lijepo. Želimo vam dati alate kako biste se osjećali lijepo kad skinete sve.".