Wall.hr i Clinique vas nagrađuju: vrijeme je darivanja!

| Beauty |

Wall.hr i Clinique vas nagrađuju: vrijeme je darivanja!
Wall.hr i Clinique vas nagrađuju: vrijeme je darivanja!

 Vrijeme je blagdana i darivanja, pa su tako vaš omiljeni beauty brend i još omiljeniji portal odlučili razveseliti svoje čitatelje s darovima ispod bora! U nastavku saznajte što i kako možete osvojiti za sebe ili neke najmilije žene u svom životu.

Clinique Pep-Start HydroBlur Moisturizer -  lagana je hidratantna krema koja priprema vašu kožu za nanošenje make up-a, sakriva vaše nesavršenosti kože, kontrolira sjaj i dovodi vašu kožu u centar pažnje. Ova nova inovativna formula pruža matirajuću hidrataciju uz pomoć moćne nove HydroBlur ™ tehnologije. Fine linije, bore i nesavršenosti u trenu nestaju, a vaša koža postaje baršunasto meka na dodir. Nosite je samostalno za prirodan i besprijekoran izgled kože ili kao primer za vaš omiljeni puder jer zaglađuje vašu kožu. Mi smo se u ovu kremu već odavno zaljubili zato ćemo jednu vjernu čitateljicu (Ili čitatelja! Nemamo ništa protiv da razveselite svoju bolju polovicu, sestru, mamu,...) nagraditi ovim novitetom iz Cliniquea!

Pep-Start Hydroblur Moisturizer 50ml
Pep-Start Hydroblur Moisturizer 50ml

Clinique Chubby Lash Fattening Mascara - Povećane, intenzivne i pune trepavice su u treptaju vaše uz pomoć nove Clinique Chubby Lash Fattening Maskare u Jumbo Jet nijansi sa snažnim crnim pigmentima. Nudi sve što želimo od jedne maskare - volumen, izduljivanje i podizanje. Želimo da svakako probate novu maskaru i baš zato jednu vjernu čitateljicu (Ili čitatelja! Nemamo ništa protiv da razveselite svoju bolju polovicu, sestru, mamu,...) nagrađujemo ovim novitetom iz Cliniquea!

Clinique Chubby Lash Fattening Mascara
Clinique Chubby Lash Fattening Mascara

Sve što trebate napraviti je:

  1. Lajkati Wall.hr službeni Facebook profil
  2. Lajkati ovaj članak na Facebooku
  3. Ispod članka na Facebooku u komentare napisati "Koji proizvod od ova dva želite i zašto?"

Pobjednike objavljujemo u utorak 20. prosinca do 12 sati!