Vrijedi li uložiti novac u maske za područje oko očiju?

| Beauty |

Instagram/@tashietinks

Održati lice svježim i odmornim, a područje oko očiju mladolikim i bez tragova umora, pravi beauty izazov za svaku ženu.

Osim već dobro poznatih krema i seruma proizvodi u obliku maski za područje oko očiju osmišljeni su kako bi posebno djelovali na ovaj najosjetljiviji dio lica.

Maske za područje oko očiju postale su beauty saveznik brojnih žena, ali i muškaraca, koji vrijedi uvrstiti u redovitu njegu kože.

Naime, one pružaju još intenzivniju njegu od običnih maski za lice te se ubrajaju se u dodatnu njegu kože, a većina ovakvih proizvoda sadrži bogate formulacije koje pružaju prave mini spa tretmane.

Osim toga, maske za područje oko očiju intenzivno njeguju i tretiraju probleme tog jako osjetljivog područja te smanjuju pojavu prvih znakova starenja i podočnjaka.

Pri odabiru proizvoda važno je na umu imati da je koža oko očiju iznimno tanka, što znači da proizvod ne smije biti agresivan te da to što je isti nježan ne znači da je manje učinkovit.

Aktivni i umirujući sastojci, hidratacija i anti-age funkcija zadaće su koje ovaj proizvoda za najosjetljivije područje lica pruža.

Zato, ako ste se ikada pitali vrijedi li uložiti novac u maske za područje oko očiju, odgovor je vrijedi!