Vratite proljetni sjaj svojoj koži Bio-Oilom

| Beauty |

Bio-Oil
Bio-Oil

Zimske niske temperature te vjetar mogu itekako isušiti našu kožu lica, ali i tijela te su dodatna hidratacija i primjena bogatih hranjivih krema osnovni rituali za našu kožu kojih bi se trebalo pridržavati.

No, dolaskom proljeća njega kože se treba prilagoditi vremenskim prilikama koje su uslijedile. Bogate i hranjive, a ponekada i teške kreme u proljeće često znaju naštetiti našoj koži tako da ju dodatno opterete i zatvore pore stoga bi proljetna njega odnosno hidratacija trebala biti što laganija i prilagođena tipu kože. Pilinzi, čišćenje lica laganim i neagresivnim proizvodima te hidratacija laganim fluidima i kremama je osnovna njega koju možete pružiti svome licu u tom periodu. No, usprkos svemu navedenom lice je u proljeće beživotno i blijedo, koža ne pokazuje nikakve simptome života i potrebno ju je oživjeti i potaknuti da zabljesne. Kako vratiti sjaj svojoj koži? Obnovu kože lica možete napraviti i laganim noćnim tretmanima s Bio–Oilom.

Uljna baza Bio-Oila jača prirodnu masnu strukturu kože te u formuli čuva vitamine i druge prirodne ekstrakte, bez potrebe dodavanja štetnih konzervansa. Bio-Oil u sebi sadrži prirodna ulja lavande, ružmarina, kamilice i nevena koji se već stoljećima koriste u održavanju zdravlja kože. Ulje je obogaćeno vitaminima A i E te revolucionarnim sastojkom PurCellin Oil koji formulu čini laganom i omogućava brzo upijanje u kožu, bez masnih tragova. Ulje se laganim kružnim pokretima umasirava u kožu, nakon čega na njoj ostaje zaštitni nemasni sloj koji ju čini mekanom, glatkom i baršunastom. Lagani noćni tretman obnovit će i lagano nahraniti vašu kožu koja će zablistati. A lagani i vrlo ugodan miris pružit će vam ugodu kroz aroma terapeutsko djelovanje.

Bio-Oil
Bio-Oil

Bio – Oil noćni tretman za hidrataciju i anti age učinit će čudo za vašu kožu: 

1. Očistite kožu lica proizvodima po izboru.

2. Na očišćeno lice laganim pokretima umasirajte Bio – Oil. Ako imate 5 – 10 minuta vremena predlažemo da napravite i kratku masažu lica.

3. Bio – Oil ostavite da djeluje preko noći.

 S obzirom na to da je Bio-Oil lagano suhe ulje, upijanje u kožu uslijedit će vrlo brzo, a lice će ujutro zablistati. Postupak možete primjenjivati svaku večer prije spavanja. Za one koji žele ipak jaču hidrataciju preporučujemo primjenu Bio–Oila uz masku za hidrataciju po vlastitom izboru.