Vodič za njegu kože u tridesetima

| Beauty |

Njega kože u tridesetima

Činjenica je da starenje ne možemo zaustaviti, ali pravilnom njegom kože prve borice i male znakove staranja koje vjerojatno samo vi primijetite moguće je odgoditi.

Njega kože u tridesetima
@emmahoareau

U tridesetima je vrijeme da među beauty proizvode za njegu kože ubacite i anti age proizvode. Dobra je vijest da anti age njega nikad nije bila dostupnija ni raznovrsnija. Na policama drogerija možete pronaći niz proizvoda koji obećavaju usporavanje staranja i odgodu bora, ono što je na vama jest da se odlučite za proizvođača kojem vjerujete i s čijim ste proizvodima bili zadovoljni. Druga, nama uvijek draža opcija su prirodni proizvodi, između ostalog kao najdjelotvorniji pokazali su se ulje divlje ruže i ulje smilja.

Njega kože u tridesetima
@emmahoareau

U tridesetima se uz prve borice pojavljuju i mrlje od sunca na koje možete utjecati unosom cinka i vitamina A, C i E.
U tridesetima je javljaju prve sitne bore koje nazivamo mimičke bore,a uzrok im je smijanje, mrštenje, stres i suha koža. U tridesetima koža više nije tako elastična i stanicama je potrebno više vremena da se regeneriraju u odnosu na dvadesete. Ako je već ne koristite, krajnje je vrijeme za kremu namijenjenu području oko očiju, na tom području koža je tanja i osjetljivija stoga zahtjeva dodanu njegu. 
Glavni problem koji nastaje jest promjena u strukturi kože, stanice se više ne obnavljaju jednakom brzinom što može dovesti do neujednačenog tena i kože bez sjaja. Kod nekih žena već se u ranim tridesetima počinju pojavljivati smeđe mrljice na licu, na koje možete utjecati kremama za lice s visokim zaštitnim faktorom.

Njega kože u tridesetima
@byrdiebeauty

Bore nisu tako strašne kao što zamišljate, ipak svi želimo što duže zadržati mladolikost pa je vrijeme da malo više vremena posvetite svojoj koži, to podrazumijeva i češće korištenje pilinga, on mora biti nježan i učinkovit, a bilo bi idealno koristi ga dva puta tjedno. Pilinzi ili maske na bazi retinola i AHA kiselina samo su neki od saveznika u jačanju i učvršćivanju kože.
Epidermis je vanjski sloj kože koji djeluje kao štit od štetnih utjecaja i obnavlja se preko noći, stoga je san ključan za lijepu kožu.
Ne zaboravite vrat, osim područja oko očiju vrat je također područje koje među prvima otkriva znakove starenja.