Vodič za jesenske make-up trendove!

| Beauty |

Neutralne usne

Tajna savršenih neutralnih usana: izbjegnite tonove koji su pre bijeli za vaše lice. Umjesto toga odaberite kremaste ili sjajne nijanse s rozim, smeđim ili breskvastim podtonom koji odgovaraju i svijetloj i tamnijoj puti! Također, jako je bitno da koristite olovku u boji vaših prirodnih usana. Razmišljajte o njoj kao o bazi koja će naglasiti oblik vaših usana.

rimmel london
Rimmel London Moisture Renew Lipstick "Nude Delight"

 Metalik oči

Naglasite običan "smoky-eye" sa srebrnim ili zlatnim metalik sjenilom na sredini kapaka ili instantno otvorite svoje oči tako da nanesete sjajno metalik sjenilo u unutarnje rubove oka. Savjet: silikonskim aplikatorima najpreciznije ćete nanijeti sjenila u prahu.

Jane Iredale 24-Karat Gold Dust

 Samo hrabro s tušem za oči

Jesen je savršeno vrijeme za eksperimentiranje s tušem. Popularni mačkasti look glavni je jesenski trend. Predlažemo da se odvažite na tuš u boji koja komplementira vašim očima i tako postignete look s kojeg nitko neće moći skinuti oči.

Benefit Cosmetics They're Real Push-Up Gel Liner

 Savršen ten

Postignite savršen sjaj lica, često viđen na modnim pistama, tako zvani izgled "unutarnjeg sjaja". Pomiješajte highlighter sa svojim tekućim puderom i nanesite ga samo na dijelove gdje želite nešto sakriti. Rumenilo roze nijanse upotpunit će izgled.

chanel rumenilo
Chanel Joues Contraste Powder Blush "80 Jersey"