Vodič kroz maskare: kako znati koja je za vas prije nego što ih probate

| Beauty |

Kako unaprijed znati koja će vam se  maskara svidjeti?
Kako unaprijed znati koja će vam se maskara svidjeti?

Ne bi li bilo savršeno kada bismo mogli ušetati u drogeriju i već na prvi pogled znati koja će nam maskara biti odlična? Činjenica je da tek kad ju kupimo i isprobamo možemo vidjeti jesmo li odabrali onu pravu. No, što ako vam kažemo da možete znati koja je maskara za vas, samo trebate naučiti gledati? Sve što trebate učiniti jest dobro pogledati četkicu maskare, jer različiti oblici i teksture stvaraju različite efekte na trepavicama. 

SKINNY ČETKICA

Najbolje su za male trepavice, poput onih u unutarnjem kutu oka ili donje trepavice. Također, ako imate ravnije trepavice, ovakva četkica bi vam se mogla svidjeti. 

"PJEŠČANI SAT"

Zbog ovakve četkice, trepavice će dobiti nešto dramatičniji izgled. Četkica najviše podiže trepavice na vanjskim rubovima oka, zbog čega izgledate budnije. 

ŠILJASTA ČETKICA

Ovakva precizna četkica najbolja je za nanošenje višestrukih slojeva, a odlično će razdvojiti i izdužiti trepavice. 

SPIRALNA ČETKICA

Žene s jako kratkim trepavicama obožavat će ovu maskaru. Nanesite po želji u nekoliko slojeva. 

OKRUGLA ČETKICA

Ako se želite fokusirati na jedno posebno područje trepavica, četkica s okruglom kuglicom na vrhu je savršena za vas. 

ZAOBLJENA ČETKICA

Ovakve su četkice najbolje za volumen trepavica. Još bolje djeluju u kombinaciji s uvijačem, a posebno su dobre za sve cure koje imaju duže trepavice jer će ih uz pomoć efekta zaobljivanja najljepše naglasiti.

DEBELA, GUSTA ČETKICA

I najtanje će trepavice izgledati voluminozno uz ovakvu četkicu. Djeluje jednako na svakoj vrsti trepavica, a ako imate rijetke trepavice te ih želite malo "popuniti", pronašli ste onu pravu.