Vitamin c nije dobar samo za vaše zdravlje već i za vašu kožu

| Beauty |

Vitamin c

Osim što vitamin c slovi kao jedan od saveznika zdravog tijela i jakog imuniteta sve je češći saveznik i u lijepoj i zaglađenoj koži. Sve je više i više zaljubljenica i poznavateljica uvrstilo, vitamin c, u svoju svakodnevnu skin care rutinu, a evo razloga i zašto.
San svake žene je imati njegovanu, zaglađenu, blistavu kožu lica odnosno kožu mladolikog izgleda. Upravo je vitamin c zadužen za mladolik izgled kože i odličan je saveznik u borbi protiv umorne kože lica. Vitamin c ima mnogo prednosti i malo mana, a ovo su samo neke od benefita koje vitamin c ima ako ga uvrstite u svoju svakodnevnu skin care rutinu. Vitamin c zaslužan je za sprječavanje nastanka pigmentacijskih mrlja, on također ujednačava boju tena, zaustavljaju i smiruju upalne procese, transformira umoran, siv i beživotan ten u blistav i zdrav i mladolik. Zaslužan je za efekt mladolike kože jer pomlađuju kožu pružajući joj snažnu antioksidacijsku zaštitu od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima koji izazivaju prerano starenje. Odgovoran je za povećanu proizvodnju kolagena i poboljšanu sintezu istoga.
Želite li blistavu, zaglađenu kožu bez bora onda definitivno trebate uvrstiti vitamin c u svoju svakodnevnu skin care rutinu. Mi smo za Vas izdvojili 3 najbolja vitamina c koji su prilagođeni uporabi za njegu kože.

1. The ordinary vitamin c suspension 23% + HA Spheres 2%

The ordinary vitamin c suspension 23% + HA Spheres 2%

2. La Roche-Posay Pure Vitamin C10

La Roche-Posay Pure Vitamin C10


3.

Kiehl’s Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate