Večernja rutina za besprijekoran ten, nakon nje puder vam neće ni trebati

| Beauty |

Večernja rutina za kožu

Kako bi vaša koža ujutro izgleda besprijekorno osim jutarnje rutine vrlo je važna i ona prije spavanja. Uz obavezno skidanje šminke prije spavanja, postoji još nekoliko trikova koji će vam pomoći da se probudite s blistavom kožom.

Večernja rutina koža
@kiehls

1. Nježno uklonite šminku i prljavštinu s lica, a kako bi to učinili koristite nježne proizvode, one kremaste ili na bazi ulja.

2. Koristite proizvode koji odgovaraju vašem tipu kože, proizvodi koji nisu namijenjeni vašem tipu kože mogu napraviti više štete nego koristi. Ako niste sigurni i sami ne možete odrediti kakva vam je koža posjetite neku ljekarnu, tamo ćete naći stručnjake koji će vam rado pomoći.

Večernja rutina koža
@lorealskin

3. Koža na području oko očiju najosjetljivija je, prva pokazuje znakove starenje i traži najviše pažnje. Sada kada ste ustanovili vaš tip kože odaberite kremu prikladnu za vas i svaku je večer i jutro nježno utapkajte na to osjetljivo područje.

4. Vrat je jedan od dijelova tijela koji će među prvima odati godine, a svejedno ga žene često preskaču. Uvedite i ovaj dio tijela u vašu svakodnevnu rutinu kako bi vaša koža što duže izgledala mladoliko.

Večernja rutina koža
@skinpharmnashville

5. Osim što ćete svaku večer kožu očistiti nježnim proizvodima, povremeno treba napraviti piling, ovisno o vrsti, stručnjaci preporučuju da ga radite jednom do dva puta tjedno. Večer je idealno vrijeme za piling jer osim što neki uzrokuju blago crvenilo, nakon njega je najbolje staviti hranjivije kreme ili čak maske koje su nešto teže strukture pa možda nisu najsretnije rješenje kao podloga za puder. Uz piling i bogatu kremu probudit ćete se s blistavom i mekom kožom.

6. Maske illi proizvod koji djeluju noću nezaobilazan su dio rutine ako želite lijepu kožu. Jednom do dva puta tjedno prije spavanja odvojite nekoliko minuta više nego inače i nanesite ove proizvode u nešto debljem sloju. Kad se probudite i vidite odmornu i sjajnu kožu bit ćete sretni.