Uz ovo rješenje više nikada nećete uprljati odjeću sa šminkom

| Beauty |

Instagram / @bareminerals

Otuširate se, počešljate, a onda dobar dio dragocjenog vremene sve žene obično provedu šminkajući se, i na kraju ostaje vam još samo odabir odjevne kombinacije i baš tada shvatite da ste zamrljali majicu sa šminkom.

Svjesni smo da žene rijetko kada pronađu onu pravu odjevnu kombinaciju za dan iz prvog pokušaja. Obično se radi o par varijanti koje se obavezno moraju probati pije nego li dođemo do zaključka koja je ona prava. No tu se pojavljuje jedan svakodnevni problem kojega su sve žene ovog svijeta i više nego svjesne. Odjeća se tako lako i jednostavno zamrlja prethodno nanesenom šminkom.

Znate jednako dobro kao i mi da nema ništa u usporedbi s ljutnjom koju osjećamo kada nam se najdraža majice ili haljina umrlja sa šminkom. Isto tako nema ničeg goreg nego kada odemo u shopping i pronađemo odjevni predmet koji želimo, samo da bi u garderobi saznali da je cijeli umrljan od pudera osobe koje ga je prethodno probala.

Rješenje ovog problema moglo bi biti da šminku nanesete nakon oblačenja (iako, budimo realni to se neće dogoditi) ili da u shopping odlazimo bez šminke. Zanimljivu alternativu pronašli smo na Twitteru i djeluje nam daleko učinkovitijom:

Ova Twitter objava već je akumulirala više od 60,000 lajkova, a podijelilo ju je preko 17,000 ljudi što pokazuje da bi nam očito plastična vrećica preko glave mogla postati glavni saveznik borbi protiv umrljane odjeće sa šminkom.