Uz ove proizvode spremite se u 10 minuta!

| Beauty |

Kako šminkom sakriti da ste plakali?
Šminkanje

Najslađe minute sna su onih pet, deset minuta više nakon što je budilica već zazvonila – priuštite si nekoliko minuta izležavanja više uz ove proizvode koji će Vam skratiti vrijeme potrebno u kupaonici. Također su i SOS proizvodi ako prespavate alarm i ne znate gdje, što ni kako. Upravo zato smo za Vas složili listu proizvoda koje možete naći u svakoj drogeriji, povoljni su i odlični kao i multifunkcionalni! O da, te karakteristike u jednom proizvodu definitivno tvore proizvode koje morate imati!

1) Maybelline Colorama 60 seconds lak za nokte – kao što samo ime kaže, ovaj lak se suši za samo 60 sekundi što je odlično kad ste u žurbi a i tko ima vremena čekati cijelu vječnost da se lak osuši? Ne kaže se bez veze da su cure nemoćne samo dok im se lak ne osuši! Cijena mu je manja od 20 kuna, dugo traje i boje su pigmentirane tako da ćete rijetko trebati drugi premaz.

2) Nivea In-Shower gel – spoj gela za tuširanje i mlijeka za tijelo je otkriće koje smo odavno trebale. Dakle, uz ovaj regenerator za tijelo, kako ga zovu, nećete trebati nanositi mlijeko za tijelo nakon tuširanja jer će ova odlična formula ostaviti Vašu kožu baršunasto mekom i također Vam uštedjeti vrijeme.

3) Batiste sprej za suho pranje – uako niste stigli oprati kosu a imate važan sastanak/spoj ne brinite, samo nasprejajte ovaj sprej po tjemenu i raščešljajte kosu. Osim što će Vam upiti svu masnoću dat će Vam i dodatan volumen koji je uvijek poželjan i imat ćete odličnu frizuru. Također u liniji ovog brenda ima i posebni sprejevi za plavuše, crnke ss dodatkom boje gdje je i dodatan plus – proizvod će Vam uz sve navedeno pokriti i sijede (ako ih imate). Obožavamo multifunkcionalnost proizvoda!

4) Garnier BB krema – još jedan 2u1 proizvod jer osim što ima tekući puder u sebi a time dobivate pokrivenost a s druge strane kremu odnosno time dobivate hidrataciju. Najjednostavnije rečeno: tekući puder + krema za lice = BB krema!

5) Maybelline Babylips balzam – ovaj balzam za usne s bojom svjetski je hit i obožavaju ga sve slavne beauty blogerice kao i mi – proizvod koji uz njegu daje usnama i boju. Naš favorit je nježno roza boja.

Batiste Dry Shampoo
Batiste Dry Shampoo