Uz ove CeraVe proizvode dodatno ćete zavoljeti vašu kožu i tijelo

| Beauty |

Ako ste jedan od onih ljudi čija se koža peruta bez obzira je li prosinac ili kolovoz, zasigurno je teško pronaći prave proizvode za njegu kože tijela. Kako bi koža ostala hidratizirana tijekom svih godišnjih doba i u svim okruženjima, postoje određeni sastojci na koje treba obratiti pažnju kako bi umirili kožu. Ceramidi su prirodno prisutni u našoj koži, koji pomažu i drže kožnu barijeru zajedno stvarajući zaštitni sloj koji smanjuje gubitak vlage i štiti od oštećenja, onečišćenja i drugih okolišnih stresora. Kada su razine ceramida niske, kožna barijera je oslabljena i koža postane suha, svrbi ili je nadražena. Kao idealan spas za sve tipove kože tu je CeraVe hidratantna krema za tijelo, već dobro poznata zaštitna hidratantna krema za tijelo iz CeraVe linije koja pruža cjelodnevnu hidratacija za suhu kožu, no idealan je saveznik za sve tipove kože i oblike tijela. A kako bi naše lice i tijelo bilo također zaštićeno tijekom cijele godine tu je novi CeraVe proizvod za čišćenjeCeraVe hidratantno ulje za čišćenje.

CeraVe hidratantno ulje za čišćenje namjenjeno je njezi tijela. Razvijeno je u suradnji s dermatolozima te sadrži i tri esencijalna ceramida, glicerin i hijaluronsku kiselinu. Nježno i učinkovito uklanja prljavštinu, masnoću i nečistoće s kože pri optimalnoj pH vrijednosti te pruža hidrataciju do čak 24 sata. Uz to sadržava trigliceride i skvalan sastojke koji su prirodno prisutni u koži. Jedinstvena formula čuva barijeru kože i pruža joj osjećaj ugode bez ljepljivosti. Proizvod je nekomedogen i bez parfema.

Cijeli asortiman proizvoda za njegu tijela je bez mirisa i parabena, testiran na alergije i nekomedogen, što znači da je pogodan za sve tipove kože i neće začepiti pore. Uz tri osnovna ceramida, CeraVe proizvodi također u svome sastavu koriste: hijaluronsku kiselinu i glicerin koji zadržavaju i privlače vodu u vanjskom sloju od kože. Hijaluronska kiselina može držati 1000x svoju težinu u vodi. Kolesterol koji pomaže obnoviti barijeru kože i sprječava gubitak vode te niacinamid (vitamin B3) koji umiruje kožu. Ovi sastojci rade zajedno kako bi pomogli u pružanju učinkovitih proizvoda koji su u skladu sa sigurnosnim standardima brenda CeraVe.

KLINIČKI DOKAZANI REZULTATI

Nedavni podaci proizašli iz kliničke studije pokazuju da primjena CeraVe proizvoda sa ceramidima i MVE tehnologijom pomažu smanjiti dermatološke simptome i u monoterapiji, i u dodatnoj terapiji. U kliničkoj studiji provedenoj na 118 žena, muškaraca i djece, u dobi od ispod 12 te više od 12 godina, s blagom do umjerenom atopijom dermatitis,  korištenje hidratantnog sredstva za čišćenje lica i hidratantne kreme dva puta dnevno rezultiralo je značajnim poboljšanjem ključnih simptoma atopijskog dermatitisa, uključujući svrbež i suhoću.

Štoviše, u drugoj kliničkoj studiji koja je provedena na 60 žena, muškaraca i djece, u dobi od 5 do 80 godina, s blagim do umjerenim ekcemom, dva puta dnevno koristili su isto sredstvo za čišćenje lica i hidratantnu kremu koja se koristi istovremeno s kortikosteroidnim lijekovima, odnosno 0,05% fluocinonidnom kremom. Rezultat studije je da se značajno povećao postotak ispitanika za koje je  procijenjeno da su izliječeni od ekcema. Ovi podaci naglašavaju važnost proizvoda bogatih ceramidima u poboljšanju određenih dermatoza obnavljanjem i jačanjem kožne barijere.

Pomoću ovih CeraVe proizvoda, više vremena moći ćemo posvetiti uživanju u našoj koži i tijelu, a više savjeta o njezi kože i informacije o proizvodima potražite na CeraVe internetskoj stranici.