Uz novitete iz L'Oreala do zdravije i hidratiziranije kože lica

| Beauty |

L'Oreal Revitalift filler serum

Znanstvene činjenice o punoći kože

Punoća kože ključno je i poželjno obilježje mladolike kože. Njezina elastična i svježa tekstura, meka na dodir, posljedica je jedne od osnovnih sastavnica kože koju stanice neprekidno stvaraju: hijaluronske kiseline. Unatoč tome što je riječ „kiselina” dio njezina naziva, hijaluronska kiselina molekula je koju dobro podnosimo. U koži ona potiče staničnu komunikaciju te sudjeluje u obnovi i mnogim drugim staničnim procesima. 

L'Oreal Revitalift filler serum

Ova prirodna molekula šećera koju proizvode naše vlastite stanice dio je tvari koje se zajedno nazivaju prirodnim hidratantnim čimbenikom. Hijaluronska kiselina može zadržavati količinu vode koja je tisuću puta teža od njezine vlastite težine, poput milijuna spremnika vode, čime usporava prirodni proces transepidermalnog gubitka vode kroz kožu, zadržava postojeću razinu hidratacije te održava kožu mladolikom i punom.

Stanice kože neprekidno stvaraju hijaluronsku kiselinu, ali nakon 25. godine starosti, smanjuje se brzina kojom to čine. Kada dođemo u tridesete, elastičnost se smanjuje i počinju se javljati prvi znakovi starenja. Sposobnost zadržavanja vlage u koži također se smanjuje, koža gubi prirodnu elastičnost i pojavljuju se linije uzrokovane dehidratacijom.

L'Oreal Revitalift filler serum

Hijaluronska kiselina – dermatološki trend koji će se održati

Zahvaljujući tome što je hijaluronska kiselina jedna od molekula koje najlakše podnosimo kada se ubrizga, trend punila s hijaluronskom kiselinom u dermatologiji brzo je postao zlatni standard u vraćanju volumena koži. Isprva nadahnuta svijetom dermatologije, napredna istraživanja tvrtke L’Oréal objavljena su u renomiranim časopisima. Od tada je istraživanje oblika hijaluronske kiseline, koji najbolje prodiru u kožu nakon lokalne primjene, preraslo u opsesiju L’Oréal Paris laboratorija radi razvoja najučinkovitijeg koncentriranog seruma.

L'Oreal Revitalift filler serum

Biotehnologija dvostruke hijaluronske kiseline ujdela 1,5% u koncentriranom serumu

L'Oreal je nedavno predstavio Revitalift filler serum s 1,5% hijaluronske kiseline – serum protiv starenja za punoću s najvišom koncentracijom ovog snažnog sastojka dosad unutar L'Oreal Paris seruma. U čemu je razlika? U ovoj znanstveno formuliranoj mješavini spajaju se dvije vrste hijaluronske kiseline za dvostruko djelovanje protiv starenja. Makro hijaluronska kiselina pomaže u intenzivnoj hidraciji i postizanju glatke površine kože jer zadržava vodu u količini do 1000 puta većoj od vlastite težine. Istovremeno mikro hijaluronska kiselina prodire duboko u kožu, čime se postiže dojam punoće iznutra. 

L'Oreal Revitalift filler serum

Profesionalna njega kože

Što je serum? To je tekućina koja sadrži visoku koncentraciju snažnih aktivnih sastojaka i koja se može uklopiti u svakodnevni program njege kože u svakoj starosnoj dobi. Nema pravog ni krivog vremena za ozbiljno bavljenje njegom kože – a ključ je u prevenciji. Nanesite količinu proizvoda koja stane u kapaljku na čisto lice i vrat, nakon čišćenja ujutro i navečer. Zahvaljujući njegovim intenzivnim hidratacijskim svojstvima, serum se može upotrebljavati sam za sebe ili nakon njega možete nanijeti druge proizvode za njegu kože ako to želite. Ne ostavlja mastan sloj na koži, ima laganu teksturu i njegova se formula svježeg mirisa brzo upija, tako da je savršena baza za dekorativnu kozmetiku.

L'Oreal Revitalift filler serum

Asortiman proizvoda Revitalift filler cjeloviti je sustav njege za svježu i mladoliku kožu svakog dana, u svakom trenutku. Za maksimalnu hranjivu hidrataciju i volumen potrebno je uvesti dnevnu rutinu. Dnevna rutina njege kože sastoji se od Revitalift filler seruma za volumen, a kao završni korak dnevna ili noćna njega. Kada je koži potrebna dodatna punoća, 7-dnevne ampule za volumen hitno su rješenje za revitalizaciju kože.

Svakodnevna rutina:

  • Revitalifr filler serum s 1,5% hijaluronske kiseline protiv bora ili serum za volumen za intenzivnu punoću
  • Revitalift filler dnevna njega i noćna njega

Kada je koži potrebno:

  • Revitalift filler 7-dnevne ampule za obnovu elastičnosti kože u 7 dana

Informativna cijena Revitalift filler krema, seruma ili ampula iznosi 119,90kn. 

L'Oreal Revitalift filler serum