Uz Nivea Sun ljeto može početi!

| Beauty |

U rasplesanoj atmosferi lounge bara Millennium, NIVEA Sun, svjetski broj 1* u zaštiti od sunca, predstavila je novosti unutar svoje bogate linije koja sadrži proizvode za odrasle, djecu i bebe. Ovogodišnji noviteti su: Protect & Refresh Invisible Cooling sprej s rashlađujućom maglicom koja osvježava kožu, štiti od štetnih zraka i čini kožu svilenkasto mekanom te Protect&Bronze krema za lice koja pruža učinkovitu zaštitu od preuranjenog starenja kože i potiče njezino prirodno tamnjenje.

NIVEA Sun Protect & Refresh Invisible Cooling sprej je inovativan, nevidljiv, vodootporan i jednostavan za uporabu. Sadrži formulu s mentolom koji produžuje osjećaj svježine i etanolom koji trenutno rashlađuje. NIVEA Sun Protect&Refresh Invisible Cooling sprej nanosi se direktno na tijelo te ima poseban ventil od 360° koji omogućuje sprejanje u svakom položaju, čak i naopako. Kontinuiranim raspršivanjem sitnih kapljica stvara se lagan, ravnomjeran sloj zaštite od sunca, koji nije ljepljiv i ne ostavlja bijele tragove. Novi sprej pogodan je za žene i muškarce u potrazi za učinkovitom zaštitom protiv sunca te pravim užitkom i osvježenjem.

NIVEA Sun Protect & Bronze krema za lice SPF 30 idealna je za one koji žele pouzdanu zaštitu i prekrasno osunčanu kožu u kombinaciji s trenutačnom zaštitom od štetnih UV zraka gdje god se nalazili, a ne samo na plaži. Nova formula lagane, vodootporne kreme za lice aktivira prirodne obrambene mehanizme kože i dubinskim djelovanjem pomaže postići dugotrajnu i prirodnu boju. Krema za lice kao i ostali proizvodi iz linije Protect & Bronze ne sadrži sredstva za samotamnjenje.

Proces tamnjenja započinje u trenutku kada UV zrake prodru kroz kožu. Sunčeve zrake stimuliraju proizvodnju melanina u stanicama u dubljim slojevima kože. Melanin djeluje kao savršen mehanizam zaštite jer istovremeno «dopušta» koži da potamni i štiti stanice od oštećenja. NIVEA je upotrijebila ovaj savršeniprirodni mehanizam i primijenila ga u formulaciji proizvoda za zaštitu od sunca. Gliciretinska kiselina, aktivator melanina,dobivena iz korijena sladića, stimulira prirodnu proizvodnju melanina u koži. Prirodni zaštitni mehanizam je aktiviran dok istovremeno koža poprima ravnomjernu tamniju boju. Za razliku od proizvoda za samotamnjenje, NIVEA Sun Protect & Bronze djeluje u dubljim slojevima kože, dajući koži vremena da prirodnim putem razvije dugotrajnu boju.