Urnebesan make- up tutorial s kojim se možemo poistovjetiti

| Beauty |

Gotovo svaka žena koja se šminka, svakodnevno ili samo za posebne prilike barem je jednom pogledala neki od niza make- up tutoriala koji su dostupni na internetu. Neke tehnike šminkanja smo pomoću njih možda i svladali, ali contouring, savršeni cat eye ili savršene obrve kao da su nemoguć pothvat. Započeti dan s puderom koji pruža savršeno prekrivanje, pet različitih sjenila, bronzer, korektor, maskara, umjetne trepavice, iluminator i niz proizvoda nekima ipak zvuči pomalo nerealno. Gledajući sve te blogere i vizažiste koje tehniku contouring izvode s jednakom lakoćom kojim i izgovaraju tu istu riječ, i iako smo svjesne da iza toga stoje sati i sati vježbe, bačenih proizvoda i potrošenog novca na niz proizvoda dok nisu pronašle onaj koji njima odgovara, ponekad se ne možemo oteti dojmu da smo se nesposobne „pretvoriti u ženu sa savršenim konturama lica, savršenim obrvama i savršenim malim nosom po kojem svjetlost pada točno onako kako to treba biti.
Australska komičarka Tanya Hennessy očito se osjeća baš tako i iz tog je razloga objavila YouTube video s kojim se može poistovjetiti gotovo svaka žena.
Tanya svoj make- up tutorial počinje s MAC primerom koji joj je prodavačica prodala protiv njezine volje, i iako nije joj potpuno jasno što on točno radi, kako ga je skupo platila i dalje ga koristi. U videu Tanya je podijelila neke od svojih navika koje nikako ne bi trebali prisvojiti, pa tako taj isti primer nanosi četkicom koju je kupila 2002. godine i nikada ju nije očistila, a  koristi i maskaru staru šest godina.
Video je objavljen na nekoliko platformi i ima više od 20 milijuna kolektivnih pogleda. 

Everyday make up tutorial