Upoznajte se s najboljom njegom kože ljeti

| Beauty |

Tijekom ljeta naša koža prolazi kroz puno stresa. Ponekada uopće ne razmišljamo tome, a trebali bi jer dobrom njegom kože ćemo ju zaštititi od preuranjenog starenja. Ključno je hidratizirati kožu velikim unosom vode u organizam, ali isto tako i proizvodima koji vlaže kožu koji su također na bazi vode.

Ono što stalno ponavljamo i što se nikada ne smije zaboraviti je zaštitni faktor kako za lice, tako i za ostatak tijela bez obzira jesmo li na moru ili ljeto provodimo u gradu. Zaštitni faktor prilagodit ćemo vremenskim prilikama i temperaturama no bitno je svaka dva sata nanositi novi sloj.

Odlična stvar ovog ljeta su inovativni proizvodi, hidratantni sprejevi s visokim zaštitnim faktorom koji će zaštititi kožu, hidratizirati i osvježiti. Uz ovo. preporuka je držati malu bočicu termalne vode sa sobom jer nas vrućine jako izmore pa je dobro tijekom dana osvježiti područje kako lica, dekoltea, tako i ostatka tijela.

Bitno je raditi pilinge tijela te mazati ga njegujućim sredstvima koji su namijenjeni njezi nakon sunca. Ne smijemo zaboraviti i na kožu lica pa je tako preporučljivo tretirati je laganim verzijama proizvoda koje inače koristimo no obavezno je skinuti make up, raditi pilinge i dobro hidratizirati kožu.

Nemojte zapostaviti ni vaše noge, stopala koja također, pogotovo su u ljetnim danima više izložena te u skladu s time trebaju i više njege. Obratite pozornost na vaše pete. Uklanjanje viška zadebljale kože biti će i estetski ljepše, a i vama će biti ugodnije u vašoj ljetnoj obući.