Univerzalni makeup proizvodi u koje vrijedi investirati

| Beauty |

Makeup proizvodi u koje vrijedi investirati!
Makeup proizvodi u koje vrijedi investirati!

Od velikog broja različitih brendova, linija i novih inovacija, djevojke danas više ne znaju za što vrijedi, a za što ne vrijedi dati veliki novac. Postoje proizvodi koji su apsolutno esencijalni za dobar makeup i definitivno podržavamo ideju da za njih malo više otvorimo novčanik...

Danas smo vam odlučili pomoći u kreiranju savršene kozmetičke torbice sa svim proizvodima koji bi vam mogli zatrebati. Ako vas zanima u koju je šminku pametno uložiti - na pravom ste mjestu!

1. Tekući puder

Temelj svakog dobrog make-upa je podloga pa preporučujemo da na njemu NE štedite. Ako puder kupujete u parfumerijama možete se konzultirati sa stručnim osobljem ili vizažistima koji tamo često rade, kako bi vam pomogli pri odabiru prave nijanse ili vas savjetovali oko najboljeg izbora za vas s obzirom na prikrivanje koje želite i ostale prednosti ovakvog proizvoda.

MAC / Armani / Dior
MAC / Armani / Dior

2. Korektor

Vrijedi isto kao i za pudere. U parfumerijama svakako imate više opcija, a i netko od osoblja bi vam mogao pomoći oko formule i optimalne nijanse korektora (s kojima je inače lako pogriješiti!) za ton vaše kože.

Maybelline / MAC / Maybelline
Maybelline / MAC / Maybelline

3. Paleta sjenila za oči

Skuplja sjenila često daju intenzivnije boje na očima zbog kvalitetnijih pigmenata koje sadrže i svakako su dugotrajnija. Ovi pigmenti su također nježniji i glatko se nanose na kapke, a time i lakše razmazuju. Luksuznija sjenila najčešće možete koristiti i kao mokre i kao suhe što vam također daje na raznovrsnosti i raznolikosti izbora. 

MAC palete sjenila
MAC palete sjenila

4. Rumenilo i bronzer

Slično kao i kod sjenila, skuplja rumenila i bronzeri lakše su teksture pa prema tome izgledaju jako glatko na koži. Također, lakše se nanose i razmazuju pa ih je vrlo lako stopiti s kožom te dobiti onaj prekrasan prirodni sjaj kakvog svi želimo! Velika koncentracija pigmenata dati će i dugotrajnije rezultate - biti će postojani cijeli dan i noć.

MAC Powder Blushes
MAC Powder Blushes

5. Ruž za usne

Ruž za usne koji ćete koristiti svakodnevno odlična je investicija! Ruževi s formulama bolje kvalitete imaju veći broj njegujućih sastojaka pa će vaše usne biti hidratantne, zdrave i meke cijelog dana.

6. Make-up kistovi

Kvalitetni kistovi za šminkanje su esencijalni za svaku kozmetičku torbicu! Uložite u nekoliko kistova koje ćete koristiti svaki dan, poput kista za puder, rumenilo, sjenilo i tuš. Imajte na umu da ih treba redovito prati i pravilno ih njegovati.

Dior Makeup Brushes
Dior Makeup Brushes

7. Limitirana izdanja šminke

Kad primjerice Rihanna napravi limitiranu kolekciju za MAC, to se ne propušta! U takvim se trenucima isplati potrošiti malo više na proizvode iz kolekcije koja vas je potpuno oduševila, a nosi ime jedne od vaših najdražih zvijezda.

MAC x RiRi LE collection
MAC x RiRi LE collection