Umjetne trepavice prekrivene rubinima by Karl Lagerfeld

| Beauty |

Legendarni Karl Lagerfeld nikada ne miruje i svakodnevno najavljuje nove projekte i suradnje. Još smo ljetos najavili kako Karl Lagerfeld osmišljava kolekciju make-upa za japansku Shu Uemuru, a sada je kolekcija konačno i izašla u prodaju. Karlova kolekcija make-upa i beauty dodataka nosi naziv „Mon Shu Uemera“ ili u prijevodu „My Darling Shu Uemera“.

Kolekcija uključuje bazne podloge, sjenila, ruževe, lakove za nokte, liner, ulje za čišćenje lica, razne četkice i dodatke te umjetne trepavice. Upravo su umjetne trepavice ono što nam je najviše upalo u oči jer su prekrivene pravim rubinima. Kombinacija pravih rubina, Lagerfeldova minimalizma i Uemerine japanske senzibilnosti ono su što bi svaka žena poželjela.

Shu Uemura by Karl Lagerfeld trepavice s rubinima

Ako se pitate kako to da Karl surađuje baš s Uemurom, a ne recimo s Mac-om, naravno da postoji priča i iza toga. Naime, Lagerfeld je godinama crtao svoje skice upravo sa Shu Uemura sjenilima za oči.

Ove luksuzne trepavice dolaze u kutiji s ilustracijom Lagerfeldove Mon Shu djevojčice koja je maskota cijele kolekcije i koja je odjevena baš poput Karla, u bijelu košulju i crnu kravatu, a koja je i oživjela u kampanji za ove divne trepavice.  Ovu limitiranu seriju make-upa kao i ove posebne trepavice možete kupiti online na Shu Umera i Harrods stranicama. Ukoliko želite rubine na svojim trepavicama, njihova cijena je 9.000 kuna.