Ultimativno najbolja MAC-ova paleta za sve frajerice

| Beauty |

MAC "Basic Bitch" paleta sjenila
MAC "Basic Bitch" paleta sjenila

Kako nam je poprilično teško objasniti "basic bitch" pojam, pokušat ćemo ovako: Nosite li Uggsice s trenirkom od pliša? Jeste li ikada objavile fotografiju Starbucks pića na Instagramu? A fotku iz Pariza sa "Paris is always a good idea"? Ako su vaši odgovori da, da i da - onda su velike šanse da ste malo basic... Ali ne brinite, postoji i pozitivna strana svega - a dolazi u formi nove palete iz MAC-a.

U backstageu tijekom milanskog tjedna mode, glavna makeup artistica MAC-a pokazala je novu paletu koja se zove "Basic Bitch," a sadrži 8 novih sjenila i kako nam se čini, jedan highlighter. Sjenila se kreću od šljokastog tamno ljubičastog "Shy Girl" pa sve do svijetlo sivog "Me Me Me." Highlighter je najveći u paleti i zove se "Love This Bitch" - jer ništa drugo nam ni ne preostaje nego voljeti ovu svijetlo rozu nijansu. 

Iako je paleta nijansa sve samo ne "basic", pretpostavljamo da se tako zove zato što sadrži svega po malo - ključne šljokaste, neutralne i jarke boje za svaki makeup look koji poželite.