Ultimativna anti-age njega iz Caudalie laboratorija

| Beauty |

Iz Caudalie laboratorija koji je poznat po svojoj savršenoj anti-age njezi kože, stže nam čudotvorni serum koji stimulira energiju kože, ispravlja znakove starenja poput dubokih bora, tamnih mrlja i daje čvrstoću koži te ima 7 puta veću učinkovitost protiv bora od standardnih proizvoda.  Bore oko očiju, suha koža i njeni znakovi starenja postale su nezaobilazna tema ženskih razgovora. Caudalie je pronašao rješenje kreirajući Premier Cru serum - ekskluzivnu mješavinu svih Caudalie patentiranih sastojaka (Vinergy®, Resveratrol + hijaluronska kiselina, Viniferin i polifenoli) koja smanjuje znakove starenja u jednom koraku i pomaže obnoviti energiju metabolizma kože. 

Caudalie Premier Cru seruma

Ovaj čudotvorni anti-age proizvod sadrži jedinstvenu Vinergy® formulu kombinacije Caudalie Resveratrola i betaina iz biljnog ekstrakta koja djeluje na jačanje, zaštitu i smirivanje kože te istodobno poboljšava zadržavanje vlage u koži.  Potiče prirodnu proizvodnju hijaluronske kiseline koja jača kožu i vraća joj volumen, sprječava nastajanje tamnih mrlja na koži i uklanja bore, a ekstrakt bijelog božura poboljšava tonove i sjaj kože.

Caudalie Premier Cru seruma

Premier tekstura u obliku gela brzo se upija ostavljajući kožu mekanom i punom zdravog sjaja. Caudalie je potvrdio učinkovitost ovog seruma istraživanjem gdje je već nakon prve primjene seruma koža pomlađena i glatka, a znakovi starenja kože vidljivo manji već nakon mjesec dana uporabe seruma. 

Caudalie Premier Cru seruma

Klinički rezultati pokazali su kako je već 7 dana nakon upotrebe 80% dobrovoljaca primijetilo da im je koža čvršća, 85% njih primijetilo je bolji tonus kože, 78% žena primijetilo veću vitalnost kože, 73% njih izjavilo je da im je ten ujednačeniji, a 76% njih kako im koža ima ljepši sjaj. Ovaj čarobni seruma nanosi se ujutro i navečer na područje lica, vrata i dekoltea te vraća mladost i sjaj koži. Može se kupiti u svim ljekarnama i Mulller prodavaonicama po cijeni od 768,00 kuna. 

Caudalie Premier Cru seruma