Ulje za lice koje štiti od štetnog zračenja mobitela

| Beauty |

Ne možemo zamisliti život bez mobilnog telefona. To je naš vjerni suputnik, ali nažalost i izuzetno štetan za našu ljepotu.

Mobiteli, tableti, računala i televizori, sve su to razlozi zbog koji se struktura naše kože pogoršava, a bore postaju sve izraženije i prisutnije. Ti uređaju zrače visoko energetsko vidljivo svjetlo (HEV) koje dolazi s plavog kraja vidljivog spektra, a svima nam je poznatije pod imenom plavo svjetlo. Upravo ono oštećuje stanice i pridonosi starenju kože. Američka studija pokazala je kako je izrazito štetno za kožu, jer prodire dublje od UV zračenja sunca.

Kako zabrana telefona i njihovo ne korištenje nije moguće, posegnite za posebnim kozmetičkim proizvodom.

Proizvođač prirodne kozmetike, brend Annamarie Börlind, na tržište je plasirao proizvod koji sprječava apsorpciju plavog svjetla. Rješenje za svaki problem najčešće je moguće naći u samoj prirodi, pa je tako i ovaj proizvod stvoren zahvaljujući biljci kadifici. Kadifica u sebi nosi savršenu zaštitu od plavog svjetla. Iz kadifice se dobiva aktivna tvar lutein, koji apsorbira plavo svjetlo zahvaljujući svojoj strukturi. 

ANNEMARIE BORLIND - 3 IN 1 FACE OIL with anti-blue light effect