Učvrstite kožu u pokretu s NIVEA Q10 hlačicama

| Beauty |

NIVEA Q10 hlacice
NIVEA Q10 hlacice

Buđenje iz zimskog sna može započeti - stiglo nam je proljeće! NIVEA se jedinstvenim inovativnim Q10 hlačicama za oblikovanje i učvršćivanje pobrinula da vaše tijelo zablista u omiljenim lepršavim haljinicama i kratkim hlačicama koje ste jedva dočekali izvaditi iz ormara.

Posebna tkanina sadrži mikrokapsule koenzima Q10 koje otpuštaju aktivne sastojke u kožu putem tehnologije 'blagog pritiska' prilikom svakog pokreta, dok bademovo ulje i aloe vera hidratiziraju i njeguju kožu. NIVEA Q10 hlačice za oblikovanje i učvršćivanje možete nositi cijeli dan, bilo na poslu, kod kuće ili za vrijeme sportskih aktivnosti, a nisu vidljive ispod odjeće.

NIVEA Q10 hlacice
NIVEA Q10 hlacice

Za najbolje rezultate preporučuje se minimalno nošenje hlačica 6 sati dnevno kroz razdoblje od 2 tjedna. Niti nakon 30 pranja njihova učinkovitost se ne smanjuje. Izuzetno su praktične te će se jednostavno uklopiti u vašu dnevnu rutinu za učinkoviti način učvršćivanja kože. Uz njih nikad nije bilo lakše izgledati sjajno i njegovano, a možete ih pronaći ekskluzivno u prodavaonicama DM-a. Inovativna tkanina izrađena od elastina i poliamida omogućava savršeno prianjanje uz tijelo i prilagođava se svakoj silueti istovremeno pružajući udobnost i neometane prirodne pokrete tijela. Hlačice su dizajnirane kako bi u harmoniji s kožom pružale optimalne rezultate.

''Ove udobne hlačice trenutačno oblikuju vaš trbuh, bedra i stražnjicu, dok istovremeno posebne mikrokapsule učvršćuju kožu. Prilikom svakog pokreta aktivni sastojci iz kapsula otpuštaju se direktno u vašu kožu te pružaju trenutačni učinak'', rekla je Julia Eckert, stručnjakinja iz odjela za istraživanje i razvoj u segmentu njege kože tvrtke Beiersdorf.

Učinkovito učvršćuju kožu i oblikuju siluetu. Posebna tkanina sadrži mikrokapsule koenzima Q10 koje otpuštaju aktivne sastojke u kožu putem tehnologije 'blagog pritiska' prilikom svakog pokreta. Bademovo ulje i aloe vera hidratiziraju i njeguju kožu. NIVEA Q10 hlačice za oblikovanje i učvršćivanje predstavljaju novi i praktičan način za učvršćivanje kože bez gubitka vremena. Hlačice dolaze u veličinama S-M i L-XL. Preporučena maloprodajna cijena: 99,90 kn (samo u DM-u).

NIVEA Q10 hlacice
NIVEA Q10 hlacice