U MAC stiže blagdanska kolekcija

| Beauty |

Iako ova godina nije baš onakva kakvom smo je planirali, iako smo pretežito kod kuće, radimo od kuće, ne putujemo i ne izlazimo, to ne znači da se ne možemo urediti sami za sebe ili pak poklon za blagdane darovati sebi i svojim voljenima. Nisu samo blagdani došli u dućane za uređenje doma, jer i MAC je danas u prodaju lansirao nikad ljepšu blagdansku kolekciju.

MAC blagdanska kolekcija

Ove sezone u MAC-u su inspirirani bajkovitim vatrometom i u ponudi ima svega, od proizvoda za one koji žele nekome pokloniti samo mali znak pažnje, do onih koji ni u karanteni i kod kuće ne odustaju od tradicionalnog blagdanskog looka i make-upa.  

MAC blagdanska kolekcija

Tu su ruževi (192 kn), sjajila (192 kn), sjenila (187 kn), olovke za oči(169 kn), bronzeri (323 kn) i hrpa blagdanskih setova i posebnih blagdanskih pakiranja i uparivanja koja ukjučuje mini pakiranja recimo ruževa za usne s kultnim Ruby Woo ružem (113 kn), kreme za ruke (153 kn), Sparkler skincare starter kit (224 kn), starter kit s ruževima (366kn), mini Lipglass kit (234 i 311 kn) ali i nešto veće poklone - set kistova (851kn) te veliki Superfire hit mini lipstick set s 12 komada mini ruževa (1.059 kn). 

MAC blagdanska kolekcija

Kolekcija je dostupna u MAC prodajnim mjestima u Zagrebu (Arena Centar i Ilica 7) te Splitu (Ilićev prolaz 1).  

MAC blagdanska kolekcija