U Lush su stigli neodoljivi božićni proizvodi

| Beauty |

Lush božićni paketi

Lush je britanski brend koji ima svoje dućane diljem svijeta pa tako i u Hrvatskoj, a njihova kozmetika je ručno rađena i sastoji se uglavnom od mirisnih kupki, sapuna i krema različitih mirisa, boja i tekstura.

U Lush su stigli neodoljivi božićni proizvodi
Lush /Snowman

Lush je jedan od brendova koje jednostavno volite ili ne volite, mi ga obožavamo. Lush je jedan od naših najdražih brendova iz više razloga, eco-friendly je, svaki proizvod miriše nevjerojatno, sastojci koji se koriste u izradi kozmetike su prirodni, ambalaže su uvijek zanimljive i inovativne i ima najbolje božićne pakete i proizvode. Lush je jedna od neizbježnih lokacija kada krenemo u potragu za božićnim poklonima, ali i onda kada želimo razveseliti i nagraditi sami sebe. Na sreću nas i onih koji vole Lush proizvode jednako ako mi, u Lush trgovine stigli su božićni proizvodi i paketi. 

U Lush su stigli neodoljivi božićni proizvodi
Lush / TREE-D

Dok se nečujno topi, uljna kupka Tree-D transformira vodu u omekšavajući bazen bademovog ulja i Fair Trade organskog kakao maslaca. Nježni mirisi mandarine i grejpa plutaju na povjetarcu dok vas ulje Litsee Cubebe vraća u prirodno stanje. Pustite da buka današnjice izblijedi u daljini sve dok ne ostanete samo vi i drveće...