Trikovi za veće i punije usne!

| Beauty |

lips

Najljepše usne Hollywooda! Sve što vam treba da bi rekreirali savršen izgled usana Angeline Jolie je nijansa ruža koja univerzalno odgovara svim tonovima i podtonovima kože. Riječ je o breskvasto-nude nijansi visokog sjaja koja momentalno čini usne voluminoznijim. 

angelina jolie
Angelina Jolie

Varajte s filerima! Pitajte svog dermatologa za Belotero, facijalni filer na bazi hijaluronske kiseline koji je dizajniran da savršeno popuni sve bore i male linije na licu. To je jedna od najboljih opcija jer pruža najprirodniji izgled vašim usnama. S tankom iglicom, površno se ubrizgava hijaluron, a kada se to učini na odgovarajući način - moguće je izgledati i do 10 godina mlađe.

Proizvodi za punoću: što djeluje? Mnogi proizvodi za usne sadrže u sebi sastojke koji povećavaju usne tako što ih iritiraju, zbog čega otiču i čine se većima. Srećom, nove i nježnije verzije sadrže peptide, amino kiseline i hijaluronsku kiselinu, koja može povećati usne za "cijeli broj" bez neugodnih iritacija. 

art deco
Art Deco Ultra Volume Lip Base

Jarki ruž! Za razliku od nude ruževa, oni jarkih boja ipak zahtijevaju malo više truda. Za vas imamo kratkih, brzih 5 koraka kako bi osigurali savršen izgled usana u boji. Kao prvo, napravite piling usana tako da pomiješate šećer u granulama s medom, a nakon nekoliko minuta odstranite mrtve stanice kože s usana mokrim ručnikom. Kako bi napravili dobru podlogu za ruž nanesite korektor duž cijele površine usnica, a zatim kistićem nanesite ruž počevši od sredine pa prema krajevima usana. Odstranite višak ruža papirnatom maramicom (preklopite maramicu i poljubite ju). Obrubite usta neutralnom olovkom kako bi "počistili" rubove usana. I na kraju, nanesite iluminator u prahu na sredinu donje usne kako bi stvorili iluziju punoće.

Tajna savršene mekoće! Usne se čine veće kada su meke i hidrirane. Preporučujemo vam Guerlainov KissKiss Liplift Smoothing Lipstick Primer, čija mikro-zrnca potiču volumen i može se nositi kao baza ispod bilo koje boje ruža ili Diorov Creme de Rose Lip Balm koji hidratizira usne s esencijalnim uljima i istovremeno štiti od UV zračenja.

dior creme de rose
Dior Creme de Rose