Trikovi kojima se služe poznati vizažisti

| Beauty |

Make-up trikovi poznatih vizažista

Šminka je danas postala prava umjetnost, a make-up vizažisti smatraju se umjetnicima što zaista i jesu. Svojim radom nas svakodnevno oduševljavaju, a njihove make-up lookove svi žele kopirati. Mi vam, u nastavku, donosimo najkorisnije trikove s kojima se služe najpoznatiji make-up vizažisti.
1. MakeupbyAriel
Poznati šminker koji je najpoznatiji po svome radu s kojim uljepšava Kylie Jenner. Genijalan trik kojim se on služi jest da obrve setira pomoću pudera u prahu. Puder u prahu pomoću četkice trebate nanijeti na cijelu površinu obrva. Ovim trikom vaše će obrve cijeli dan stajati na mjestu, a izgled će im biti puno prirodniji. 
2. MakeupByMario
MakeupByMario možda i najpoznatiji make-up vizažist koji se proslavio svojim radom i šminkom na Kim Kardashian. Njegov zaštitni znak jest korištenje kremastog sjenila koji služi kao podloga za sjenilo u prahu. Ovim trikom će vaše oči biti još više naglašene, a sjenilo će stajati na mjestu cijeli dan.
3. Gossmakeupartist
Ovaj nam se trik možda i najviše sviđa. Trik će možda najviše poslužiti onima koji imaju masnu kožu lica no i ostali bi mogli biti oduševljeni ovim trikom jer nakon cijelog dana s puderom na licu neizbježno je da će se svačija koža zamastiti. Kako bi uklonio višak ulja s lica odnosno iz pudera Gossmakeupartist vizažist voli koristiti najobičniju maramicu. Sve što je potrebno jest da vlažni beauty blender omotate maramicom i tapkate po licu kako bi uklonili sav višak masnoće s lica.
Navedene trikove u video formatu možete pogledati ovdje.