Tretman Niponic - pomlađivanje algama

| Beauty |

Svakodnevno u Hrvatsku dolaze novi tretmani u kojem uživaju svijetske zvijezde prije izlaska na crvene tepihe pa možemo reći da naši saloni ljepote itekako prate trendove u industriji ljepote. Sada je kod nas došao jedan novi, pomlašivanje morskim algama. Tretman kože direktnom aplikacijom morskih algi na lice, čini ovu nesvakidašnju japansku metodu pomlađivanja dosad neviđenom u Hrvatskoj. 

Niponic

Jednostavna primjena cijelih algi, s posebno razvijenim boosterom djeluje odmah, a rezultati nakon tretmana vidljivi su samim korisnicima. Ovaj tretman pojačava elastičnost kože koja u tridesetim godinama počinje slabiti te smanjuje vidljive bore. 

Niponic

NIPONIC tretman lica dolazi u dvije varijante koje će zadovoljiti sve zahtjeve kože iznad 30 godina, od vidljivo podignute čvrstoće, povećane razine hidratacije do nevjerojatne ujednačenosti površine kože. Bio-aktivne tvari morskih algi obiluju proteinima i mineralima, a sintezom se aktiviraju i obnavljaju mehaničke osobine kože. Tako potiču jačanje kolagenskih niti, utječu na smanjenje slamanja hijalurona i snažno pomažu obnovu kože od foto-oštećenj što nam je idealno u ovo vrijeme kada niti ne primječujemo koliko je sunce jako, a većina nas se niti ne maže kako bi trebala. 

Niponic