Trend alert: američka manikura

| Beauty |

Američka manikura apsolutni je hit

Uredni nokti apsolutni su must have ne samo kod žena već i kod muškaraca. Neke žene vole jednostavne manikure dok druge vole umjetnost na svojim noktima.
Baš kao i u fashion svijetu i u beauty svijetu nameću se novi trendovi. Postoje i neke klasične manikure poput crvenog i nude laka, ali i definitivne kraljice manikure, a to je francuska manikura.

Američka manikura apsolutni je hit

Francuska manikura sastoji se od nude podloge i bijelog vrha nokta. To je vječna klasika u svijetu manikure, a ovoga ljeta bile su popularne i šarene francuske manikure no s dolaskom jeseni šarene boje na noktima padaju u drugi plan.
No čini se kako će ove godine američka manikura biti popularnija od francuske manikure. Američka manikura nalikuje francuskoj no puno je nježnija i blaža. Za američku manikuru potrebna vam je baza i nude boja laka koja će pobojati vrh vašeg nokta.

Američka manikura apsolutni je hit

Američku manikuru možete napraviti i tako što ćete prvo pobojati vrhove nokta bijelom bojom, a zatim nude lakom pobojati cijeli nokat. Tako ćete postići taj blagi efekt francuske manikure odnosno postići čete američku manikuru.