Kako napraviti trajne konture pomoću proizvoda za samotamnjenje

| Beauty |

Kako napraviti konture pomoću proizvoda za samotamnjenje?

TikTok je vrelo vrlo zanimljivih i kreativnih life hackova, smiješnih videa, recenzija proizvoda, ali i inovativnih make up tehnika. Tako su trajne konture pomoću kreme za samotamnjenje postale viralne na TikToku.
Nije ni čudno kako je tehnika konturiranja pomoću kreme za samotamnjenje postala hit kada s rezultati zaista genijalni, ali i praktični. Ova tehnika konturiranja je idealna za one koje puder ne nose svakodnevno, a opet svome licu žele dati malo boje i kontura.
Sve što vam je potrebno kako bi lice iskonturirali na ovaj naći jest proizvod za samotamnjenje, bilo to pjena ili krema, i četkica pomoću koje čete nanijeti konture. Proces zahtjeva onoliko vremena koliko piše na proizvodu za samotamnjenje da mu je potrebno da napravi svoj posao, a sama tehnika je zaista vrlo jednostavna.

Kako napraviti konture pomoću proizvoda za samotamnjenje?

Prije nego što krenete s procesom stvaranja "trajnih" kontura potrebno je oprati kožu lica, možete napraviti i blagi piling te je naposljetku i hidratizirati. Na mjesta koje želite konturirati potrebno je, s četkicom, nanijeti proizvod za samotamnjenje i ostaviti ga da djeluje. Pustite ga da djeluje onoliko koliko stoji na proizvodu da treba djelovati. Nakon što je proizvod učinio svoje skinite ga na način na koji je istaknuto na proizvodu da se treba skinuti.
Konture napravljene s kremom ili pjenom za samotamnjenje odlične su jer će vaše konture biti stalno naglašene, a i koža vašeg lica dobit će lijepu preplanulu boju. Kada pak želite nositi šminku dovoljna je samo kapljica pudera kako bi se vaše konture i dalje vidjele.
Kako to radi poznata hrvatska TikTokerica koja ima genijalne make-up, Mimiermakeup, videe možete vidjeti ovdje.