Top 6 najvećih trendova 2015. u svijetu manikure

| Beauty |

Najveći trendovi u svijetu manikure
Najveći trendovi u svijetu manikure

 Prije nekoliko godina nail-art je doživio pravi procvat i sve je bilo predimenzionirano, upadljivo i kričavo. U 2015. godini svijetom manikure vladali su nešto jednostavniji trendovi, s nježnim, toniranim ombre efektima i tankim metalik naglascima koji su uspješno zamijenili velike 3D ukrase i pre-nametljive uzorke na noktima.

Kako bismo završili godinu na najljepši mogući način, složili smo listu od 6 najboljih trendova koje smo vidjeli u 2015. godini!

1. NOKTI "PRAZNOG PROSTORA" 

Nešto poput crop topa u svijetu manikure - jedan dio površine ostaje potpuno prazan usred nalakiranog nokta u nekoj solidnoj boji.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

2. OBRNUTA FRANCUSKA MANIKURA

Obrnuta francuska manikura podrazumijeva zamjenu tradicionalne bijele boje nekim više trendi nijansama, ali kontrast na vrhu nokta ostaje isti kao i kod francuskog uzorka koji je IN već godinama. Nijanse koje možete kombinirati su beskonačne!

3. NOKTI "OD STAKLA"

Ovaj korejski beauty trend apsolutno je dominirao Instagramom u 2015. godini. Sitni komadići hologramskog celofana lijepe se na gel ili bazu za lak kako bi se postigao glamurozni izgled noktiju "od stakla".  

Foto: Instagram
Foto: Instagram

4. MINIMALISTIČKI SJAJ

Za razliku od prošlogodišnjih 3D trendova, u 2015. su trendi manikure ipak bile nešto jednostavnije - poput nježnih sitnih šljokica na neutralnoj ili svjetlijoj boji. 

Foto: Essie
Foto: Essie

5. SUPTILNE PRUGICE

Dvije tanke linije dovoljne su da stvore pravi statement na noktima! Minimalistički efekt koji se na ovaj način stvara bio je pravi hit u salonima diljem svijeta. 

6. NJEŽNI OMBRE

Kako se "ombre" pretvorio u "sombre" na kosi, tako se ovaj trend prebacio i u svijet manikure - u puno nježnijim i neutralnijim varijantama. 

Foto: Instagram
Foto: Instagram