Top 5 novih muških ljetnih mirisa

| Beauty |

Top 5 novih muških ljetnih mirisa
Top 5 novih muških ljetnih mirisa

Nedavno smo pisali o najboljim novim ženskim parfemima za ljeto, ali nikako nismo zaboravili ni na naše muškarce! Postoji pregršt novih muškim mirisa na našem tržištu koji su nas oduševili u trenu. Kako i priliči toplijem vremenu koje nam dolazi, formule su nešto laganije i jednostavnije, stoga su i mirisi koje smo odabrali idealni za duge ljetne dane i sparne noći koje nas čekaju.

U nastavku pogledajte 5 novih muških parfema koje preporučujemo za ovu ljetnu sezonu, a sigurni smo da će se svidjeti i vama i vašem muškarcu...

1. Dolce & Gabbana Light Blue "Swimming in Lipari" Eau de Toilette

Ovaj divan miris podsjeća na sunčan dan proveden kraj oceana. Morske, svježe note s dodatkom grejpa, mandarine, morske soli i aromatičnog ružmarina - čine savršen dodatak svakog muškarca. Vjerujte nam, htjet će nositi ovaj ljetni miris cijele godine!

Dolce & Gabbana Light Blue "Swimming in Lipari" Eau de Toilette
Dolce & Gabbana Light Blue "Swimming in Lipari" Eau de Toilette

2. Dior Homme Cologne

Dior je za ovo ljeto malo nadogradio svoju već tradicionalnu kolonjsku vodu. Bergamot i grejp u paru s muškatom čine savršenu modernu verziju mirisa kojeg uvijek možete nositi na sebi. Ovo je definitivno najlakši, najsvježiji miris od svih!

Dior Homme Cologne
Dior Homme Cologne

3. Calvin Klein Eternity Summer for Men Eau de Toilette

Ovaj nevjerojatno energični miris započinje s grejpom i crnim paprom, koji je malo ublažen s notama slatkih smokva i bobičastog voća. Ovaj će miris na prvu privući sve muškarce koji su zagovornici aktivnog lifestylea! 

Calvin Klein Eternity Summer for Men Eau de Toilette
Calvin Klein Eternity Summer for Men Eau de Toilette

4. Lacoste L.12.12 Jaune Eau de Toilette

Kao što biste mogli zaključiti po boji bočice, ovaj miris je prije svega veseo! Jabuka, grejp, papar i korijander spojili su se i stvorili jedan pravi sportski miris. Ostali mirisi iz Lacoste linije (Bleu, Blanc, Rouge i Noir) također su vrijedni vaše pažnje.

Lacoste L.12.12 Jaune Eau de Toilette
Lacoste L.12.12 Jaune Eau de Toilette

5. Paco Rabanne 1 Million Cologne Eau de Toilette

Za muškarca koji više voli snažnije mirise - ovo je prava neobična interpretacija ljetnog mirisa zahvaljujući notama kože, naranče i jantara. Svaki muškarac će se osjećati kao milijun dolara (morali smo...).

Paco Rabanne 1 Million Cologne Eau de Toilette