Top 5 najboljih korektora za svaki tip kože

| Beauty |

Na našem beauty zidu danas se nalazi: korektor!
Na našem beauty zidu danas se nalazi: korektor!

 Jedan od beauty proizvoda bez kojeg ne mogu zamisliti život definitivno je njegovo veličanstvo - korektor! Vjerujem da sam kao i većina žena, uvijek u potrazi za onim pravim. Korektorom, jel'. 

S obzirom na to da su mi kroz ruke, beauty kolekciju i podočnjake u zadnjih nekoliko godina prošli različiti (neki bolji, neki lošiji) korektori; različitih brendova te još različitijih cijena i obećanja - sa sigurnošću mogu reći da se ovih 5 korektora pretvorilo u kultne proizvode bez kojih NIKAD ne smijem ostati. Ovisno o vašem tipu kože te potrebama koje imate (jače ili slabije prikrivanje, crvenilo, ožiljci ili tamni podočnjaci), ovim čudotvorcima u nekom trenutku jednostavno morate (ako već niste!) dati priliku. Vjerujte, jednom kad dođu u vašu makeup torbicu, nikad iz nje više neće otići...

MAYBELLINE FIT ME ili MAYBELLINE INSTANT AGE REWIND CONCEALER 

Prije svega, ako tražite odličan drogerijski korektor, ovo je taj - točnije, ovo su ti. Oba su jednako dobra, jednako dugotrajna, jednako kremasta i lako razmaziva. Savršeni su za svakodnevni makeup look, prikrivaju sve nedostatke. "Fit me" korektor odlično prikriva i bubuljice, dok je "Age Rewind" prvenstveno namijenjen posvjetljivanju područja ispod očiju. Jedina mana im je - nedostupni su na našem tržištu! Iz nepoznatih razloga Maybelline više ne uvozi niti jedan od ova dva korektora, ali ako ste zainteresirani, vrlo ih je lako naručiti online na feelunique.com stranici. (čak je i shipping free!)

MAYBELLINE INSTANT AGE REWIND CONCEALER ili MAYBELLINE FIT ME

BOBBI BROWN CREAMY CORRECTOR

Ovaj kultni Bobbi Brown korektor jedini je proizvod na našem tržištu koji će adekvatno i u potpunosti izbrisati tamne podočnjake ispod očiju. Provjereno! Također, dolazi i u dvostrukom pakiranju s fiksirajućim puderom u kamenu, što je obavezan korak za sve djevojke s masnijom kožom. Jedino će tako korektor ispod očiju ostati postojan cijeli dan i cijelu noć. 

BOBBI BROWN CREAMY CORRECTOR
BOBBI BROWN CREAMY CORRECTOR

MAKEUP FOREVER ULTRA HD CONCEALER

Ako ste jedna od djevojaka koja voli jak, dugotrajan, "težak" makeup i znate cijeniti korektor koji nudi jače prikrivanje, savršeno posvjetljuje područje ispod očiju i idealan je za konturiranje, upravo ste upoznale svog novog najboljeg prijatelja - Makeup Forever Ultra HD korektor. Njegova konzistencija je tekuća i kremasta, prema tome nikad neće izgledati suho i razmazano ispod očiju. Plus: idealan je za cure koje se puno fotografiraju (ili uživaju dobar selfie!) jer je formula MUFE korektora stvorena za HD kameru - u prijevodu, koža s njime izgleda potpuno fotošopirano.

MAKEUP FOREVER ULTRA HD CONCEALER
MAKEUP FOREVER ULTRA HD CONCEALER

MAC PRO LONGWEAR CONCEALER

Razlog zašto se MAC-ov kultni korektor našao na listi favorita leži u njegovoj raznovrsnosti, dugotrajnosti i velikoj selekciji boja. Pro longwear će sakriti SVE što vas muči na licu, istovremeno kožu ostaviti sjajnom i mladolikom, ne uvlači se u sitne linije i bore na licu (ni ispod očiju!), jako je lako razmaziv i dolazi u pregršt boja - što je od velike pomoći svim djevojkama s izrazito žutim, rozim ili maslinastim podtonom. MAC uvijek misli na sve!

MAC PRO LONGWEAR CONCEALER
MAC PRO LONGWEAR CONCEALER

CATRICE LIQUID CAMOUFLAGE CONCEALER

Od svih korektora iz naših drogerija, ovo je upravo onaj koji svaka cura treba imati u svojoj makeup kolekciji. Kao prvo - super je jeftin, što znači da si ga možete priuštiti čak i ako ste na budžetu. Kao drugo - vodootporan je, što znači da je dugotrajan i da ne morate misliti na popravljenje tijekom cijelog radnog dana. I kao treće - savršeno prikriva baš sve nepravilnosti na koži, uključujući i nešto osjetljivije područje ispod očiju. Plus: odličan je i za djevojke koje imaju suhu kožu i muku muče s pronalaskom dobrog (a cjenovno prihvatljivog!) korektora za posvjetljivanje. 

CATRICE LIQUID CAMOUFLAGE CONCEALER
CATRICE LIQUID CAMOUFLAGE CONCEALER