Top 5 drogerijskih pudera za masnu kožu

| Beauty |

Tekući puder najvažniji je proizvod kod nanošenja makeup, o njemu u velikoj mjeri ovisi i ostatak makeup-a koji ćete koristiti, stoga bitno da izaberete idealan za vaš tip kože.

Osim što mora biti prilagođen tipu kože, bitno je pripaziti na nijansu kod kupnje pudera. Masna koža često stvara problem kod odabira pudera, ali to ne mora biti tako. Postoje drogerijski puderi koji vrlo učinkovito skrivaju sve nepravilnosti i malene nesavršenosti, a u isto vrijeme su dugotrajniji, sprječavaju vašu kožu da se sjaji i ne uzrokuju akne niti mitesere. Ovo je najboljih 5 drogerijskih pudera za masnu kožu

Neutrogena Skin Clearing Oil-Free Makeup

1. Neutrogena Skin Clearing Oil-Free Makeup
Fantastična opcija za ljude s masnom kožom jer ovaj Neutrogena puder sadrži salicilnu kiselinu koja pomaže u liječenju postojećih akni i sprječava nastanak novih. Nekomedogena je pa se ne morate brinuti hoće li začepiti vaše pore, prirodno izgleda i pruža lijepu prikrivenost. Cijena ovog Neutrogena pudera je oko 150 kuna.

Rimmel Stay Matte Liquid Mousse Foundation


2. Rimmel Stay Matte Liquid Mousse puder
Lagani puder koji kontrolira sjaj kože i ublažava pore po sjajnoj cijeni od 50 kuna.

Revlon ColorStay Makeup Combination/Oily Skin


3. Revlon ColorStay Makeup Combination/Oily Skin
Gotovo su svi u nekom trenutku isprobali ovaj puder, ili barem čuli za njega. Revlon je jedan od brendova kojem se uvijek vraćamo zbog savršenog omjera cijene i kvalitete. Ovaj je puder stvoren za masnu i mješovitu kožu, pruža sjajnu prikrivenost koja traje cijeli dan. Za ovaj puder potrebno je izdvojiti oko 100 kuna.

Maybelline Fit Me Matte + Poreless Foundation


4. Maybelline Fit Me Matte + Poreless Foundation
Još jedan popularan puder koji lijepo matira, prikriva pore i izgleda prirodno. Cijena oko 70 kuna.

Maybelline Fit Me Matte + Poreless Foundation


5. Catrice All Matt Plus – Shine Control Tekući Puder kontrolira neženjeni sjaj, svilenkaste je teksture bez ulja. Savršena prikrivenost i mat završetak po cijeni od 60-ak kuna.