TOP 3 losiona za djevojke koje ne vole osjećaj kreme na koži

| Beauty |

TOP 3 najbolja losiona za tijelo!
TOP 3 najbolja (ne masna) losiona za tijelo!

 Ako ste jedna od onih djevojka koja redovito i religiozno svakoga dana hidratizira kožu - želimo čuti vašu tajnu. Ozbiljno, kako učiniti taj proces manje bolnim? Nakon što izađemo iz tuša, zadnja stvar koju želimo jest nanijeti na kožu masni sloj kreme ili losiona na cijelo tijelo i osjećati se ljepljivo i masno još satima. Da i ne spominjemo činjenicu da je apsolutno nemoguće otvoriti stvari nakon što nanesemo losion - posude, staklenke, maskaru; možemo nabrajati u nedogled.

Naše preziranje losiona potaklo nas je na istraživanje tržišta i svega što nam se nudi u ponudi - kako bismo pronašli proizvode koji održavaju našu kožu vlažnom i hidratiziranom, ali ne iziskuju toliko vremena, čekanja i truda koji inače moramo uložiti. Pronašli smo top 3 proizvoda koja ne možemo nahvaliti dovoljno - jednostavni, efikasni i dugotrajni!

1. Nivea In-Shower Nourishing Body Lotion

Ovaj proizvod je stvarno genijalan. Utrljajte malo ovog super-hidratantnog losiona, obogaćenog bademovim uljem, tijekom tuširanja i isperite višak proizvoda vodom. Koliko jednostavnije može biti? 

Nivea In-Shower Nourishing Body Lotion
Nivea In-Shower Nourishing Body Lotion

2. Olay Ultra Moisture In-Shower Body Lotion

Slično kao i s Niveinim losionom, ovaj ultra-hidratizirajući proizvod djeluje pod sparinom vašeg tuša te ostavlja kožu mekom i glatkom u svega nekoliko sekundi.

Olay Ultra Moisture In-Shower Body Lotion
Olay Ultra Moisture In-Shower Body Lotion

3. Clarins Sunscreen Care Milk-Lotion Spray

Otporan na znoj i vodu, ovaj losion u spreju jako se brzo upija u kožu - plus sadrži i zaštitni faktor. Ovo je uistinu jedinstveni proizvod koji vam pruža sve što možete tražiti od jednog losiona za tijelo.

Clarins Sunscreen Care Milk-Lotion Spray
Clarins Sunscreen Care Milk-Lotion Spray