Tom Ford Noir miris je muževnog muškarca

| Beauty |

Tom For Noir
Tom For Noir

Tom Ford radi punom parom, ali potiho i ne bombardira nas svojim raznim suradnjama poput ekscentričnog Karla i bake Carine, on se tu i tamo pojavi i nikada nas ne razočara. Ovaj put se pojavio kako bi najavio lansiranje svog novog muškog Tom Ford mirisa za jesen/zimu.

Osim tipično muževnog mirisa s orijentalnim dodirom, "Tom Ford Noir" je urbani, profinjeni i senzualni miris koji odražava dvostruke aspekte Fordove osobnosti. "Tom Ford Noir" treći je dizajnerov parfem za muškarce, nakon "Tom Ford for Men" mirisa koji je lansirao 2007. godine i "Grey Vetiver" koji je izašao 2009.

Tom Ford Noir
Tom Ford Noir

Neki od sastojaka ovog mirisa su talijanski bergamot, kim i ljubičice, koji su začinjeni s malo madagaskarskog crnog papra, muškatnog oraščića, smole irisa, geranija, ruža i kadulja te pačulija i vanilije koji zaokružuju kompletan miris.

"Noir je zagonetan, složen i iznenađujuć. Njegovi mirisi su mekani i izvanredno sofisticirani, on suprotstavlja ženstvenu ružu s iznimno dragocjenom perunika, a njegova orijentalna toplina vas privlači poput ovisnosti. 'Noir' je možda moj najosobniji miris" objasnio je Tom Ford.

Tom Ford Noir
Tom Ford Noir

Tom Ford Noir biti će dostupan od listopada, s početnom cijenom od oko 580 kn za bočicu od 50 ml.