TNT detox lab: Kako u 3 dana skinuti do 4 kilograma?

| Beauty |

TNT detox lab, Bukovačka 27, Zagreb, detox organizma

Većinu žena zanima odgovor na ovo pitanje, a mi ga imamo...

Odgovor je DETOX.

Detox organizma je najnoviji trend koji je napokon došao i u Hrvatsku. Što je točno detox organizma?

Osim što se u 3 dana provođenja detoxa skida nekoliko kilograma, diže se imunitet, poboljšava koncentracija, normalizira probava te naglo dobiva sjajna energija. Detox organizma koji se obavezno provodi minimalno tri dana oslobađa tijelo od toksina i pročišćava krvotok, a organizam istovremeno dobiva veliku količinu vitamina, minerala i enzima koji ulaze u krvotok već nakon 3-5 minuta od konzumacije. Tako se odmara probavni sustav jer nema procesa probavljanja krute hrane, što omogućava da se energija koja bi se koristila za probavu umjesto toga koristi za obnovu, detoksikaciju, jačanje i regeneraciju cijelog organizma.

Da upravo takvo čišćenje organizma povremeno treba svakome od nas. Pogotovo što u zadnje vrijeme samo slušamo o silnim prevarama kupujući sve i svašta i zagađujući svoj organizam svakakvim pokvarenim, nezdravim, starim i teško probavljivim namirnicama, a koje opet vuku razno razne bolesti i alergije.

TNT detox lab
TNT detox lab

U Zagrebu u Bukovačkoj ulici 27 otkrili smo novootvoreni preslatki lokal TNT detox lab za sve ljubitelje zdrave i dobre hrane koji nudi svježe cijeđene sokove dizajnirane za hranjenje tijela, smoothieje koji su idealan izbor ako želimo zdrav i brz doručak, zdrave dodatke prehrani, organske proizvode i različite detox programe za koje smo se i sami odlučili.

TNT sokovi osmišljeni su po jednoj od prvih nutricionističkih receptura u svijetu, svi su hladno prešani od 100% sirovog voća i povrća. Ono što je najbitnije, koriste samo provjerene namirnice, sokovi nisu pasterizirani, nemaju aditive i 100% su prirodni. Ono što je dobro, TNT detox lab nudi i mogućnost dostave detox sokova, a kažu kako imaju još puno novina u pripremi, što nas iskreno veseli jer nam je svakodnevni problem na poslu, a i izvan njega što provjereno zdravo i fino pojesti.

TNT detox lab
TNT detox lab