Tko je sve bio na velikom MAC "Art of the lip" partiju u Laubi?

| Beauty |

Sinoć je u Zagrebu održan tematski M·A·C (Make-up Art Cosmetics) ART OF THE LIP party čime je i obilježen dolazak ove najpoznatije make-up kompanije u Hrvatsku.

U Laubi je sinoć između ostalog, M·A·C Global Senior make up artistica Rebecca Butterworth pričala o posljednjim beauty trendovima, dijelila gostima savjete i trikove za nanošenje dekorativne kozmetike te šminkala uzvanice ART OF THE LIP partyja zadivljujući sve svojim umijećem. Međutim M·A·C je imao još jedno iznenađenje – transvestita Milk Queena, poznatog međunarodnog zabavljača koji je za ovaj party došao direktno iz New Yorka. Milk je sinoć oduševio svojim lip-sync točkama te je mikrofon ukrstio i u duetu s Idom Prester pritom učinivši ART OF THE LIP najzanimljivijim partyjem godine.

MAC Art of Lip party u zagrebačkoj Laubi

Party je bio pun ljubitelja ovog svjetski poznatog kozmetičkog brenda, a među njima su bile i Iva Balaban, Sarah Josipović Petra Kurtela, Kristina Bradač, Ida Prester, Iva Šulentić, Iris Androšević Pinjuh, Danijela Trbović, Ana Miščević, Sara Renar, dvojac Elfs te make-up artisti poput Saše Jokovića, Sanje Agić, Ivane Bilandžije Billy, Dajane Pajkić, Marije Butković, Žane Kožul i mnogih drugih. 

MAC Art of Lip party u zagrebačkoj Laubi

Sigurni smo kako svi znaju, ali podsjećamo kako je u siječnju u Zagrebu otvoreno prvo M·A·C prodajno mjesto u Hrvatskoj koje je ujedno i najveće prodajno mjesto u jugoistočnoj Europi.

Prodajno mjesto osmišljeno je kao destinacija za make-up vještinu, uslugu i edukaciju bez premca te mjesto na kojem se brend može u potpunosti doživjeti. U skladu s filozofijom brenda – “All Ages, All Races, All Sexes” – u prodajnom mjestu nalazi se širok asortiman M·A·C proizvoda koji odgovaraju različitim tonovima kože, kao i mnoštvo boja za oči i usne te posljednje make-up inovacije. Žene u Hrvatskoj napokon mogu pronaći točno ono što im treba za ostvarenje željenog make-up looka uz pomoć talentiranih i profesionalnih make-up artista koji u prodajnom mjestu rado otkrivaju posljednje trendove, tehnike i make-up savjete.