Tirkiz na očima - apsolutni hit ljeta 2015.

| Beauty |

Tirkiz na očima - apsolutni hit ljeta 2015.
Tirkiz odgovara svim bojama očiju

Iako tirkiz na očima hoda pistama za ovu sezonu, vole ga i beauty blogerice i vlogerice, tek kada ga je i Kim Kardashian isprobala možemo reći da je to trend - i ne zato što smatramo Kim relevantnom, već jer Kim uvijek nosi samo neutralne tonove na očima, i vidjeti je s daškom boje dolazi kao pravo osvježenje. Navodno je Maria Dedivanovića, njenog vizažista, za ovaj look inspirirao beauty look popularan u Armeniji.

Međutim, osim Kim, na tirkiznu i slične plave tonove odvažili su se i mnoge glumice i modeli, poput Jourdan Dunn, Alessandre Ambrosio ili Jessice Biel. Ipak, sigurno se pitate kako ga isfurati, prvenstveno jer nije suptilan, a onda jer niste sigurni hoće li odgovarati vašim očima - odgovor je jednostavan, pristaje svim bojama očiju, a sve što trebate je mrvicu samopouzdanja.

Tirkiz na očima - apsolutni hit ljeta 2015.
Mnoge zvijezde odlučile su se upravo na ovaj beauty look

Naime, boje dragulja stoje svim bojama očiju, no za različite boje očiju pasat će različiti tonovi pojedine boje. Najbolje je isprobati nekoliko olovki prije nego li odaberete jednu.

Plavu olovku možete nositi na gornjem kapku umjesto crnoga tuša za klasično naglašene oči, ispod donjih trepavica za odvažan pop boje ili na samoj unutrašnjosti oka, gdje će tek suptilno dati svoj pečat i naglasiti vam oči. Za unutrašnjost oka najbolje je koristiti kremastu olovku vodootporna karaktera kako bi što duže boja ostala na očima, dok se za vanjsku liniju može koristiti i sjenilo (želite li smokey look), a za kapak je najbolji gel ili tekući tuš.

Ovaj look bit će idealan za ljetne izlaske, kada će izvrsno stajati uz vašu preplanulu kožu. Odvažite se i isprobajte ga!

Tirkiz na očima - apsolutni hit ljeta 2015.
Najbolje je koristiti kremaste olovke, no poslužit će i sjenilo ili tuš