Tiffany & Co. čarolija uz klasični iris

| Beauty |

Tiffany & Co.

Delikatan miris irisa s notama pačulije i sočne mandarine.

Iris je za Tiffany & Co. više od samog cvijeta. On je glavni motiv ove poznate kuće iz New Yorka kada je riječ o nakitu i predmetima od porculana još od 19. stoljeća. Posebno je istaknut broš u obliku cvijeta irisa ukrašen rijetkim zelenim granatima i safirima iz Montane za koji je Tiffany & Co. primio najprestižniju nagradu na izložbi u Parizu 1900. godine.

Poznata parfemerka Daniela Andrier koristila je ulje cvijeta irisa kako bi izvukla čistu i bogatu osnovnu notu za parfem. Topli akordi mošusa lijepo se otvaraju na koži i daju ženstvenu stranu Tiffany & Co. parfemu, dok note sočne mandarine osiguravaju svježinu.

Tiffany & Co.

Dizajn bočice parfema inspiriran je rezom poznatog žutog dijamanta kojeg je Charles Lewis Tiffany kupio 1877. godine. Kamen od 128,54 karata smatra se najrjeđim žutim dijamantom na svijetu s čak 82 reza koja povećavaju količinu svjetlosti koja se reflektira do očiju promatrača. Vrat bočice ukrašen je poznatom nijansom plave Tiffany boje.

Tiffany & Co.

Tiffany & Co. parfem dolazi u tri varijante, odnosno u bočicama od 30, 50 i 75 mililitara, a mirisna linija uključivat će i gel za tuširanje, kao i losion za tijelo.