The Ordinary je predstavio novi proizvod koji je oduševio beauty svijet

| Beauty |

 

The Ordinary je brend koji pomiče granice u kozmetičkoj industriji s fokusom na napretku i funkcionalnosti.

U kozmetičkoj industriji je integritet rijetkost. Uobičajene formule se, naime, prečesto nazivaju “revolucionarnim”, a previsoke cijene lažno prikrivaju sasvim uobičajene tehnologije i tako zavaravaju potrošače.

Tu dolazi The Ordinary koji je u ovom trenutku jedan od najpopularnijih kozmetičkih brendova. Stalno razvijajuća kolekcija nudi inovativne i učinkovite proizvode s naprednim formulama i tehnologijama, a ujedno postavlja i nova mjerila u cjenovnoj politici. Marka je napravljena s namjerom proslavljanja integriteta u svojem najskromnijem i istinskom obliku.

Najnoviji proizvod predstavljen ovog tjedna je oduševio beauty svijet, a riječ je o proizvodu nazvanom The Ordinary 100% Niacinamide Powder, što ovaj proizvod doslovno je- čisti niacinamid.

Niacinamid je sastojak o kojem se ove godine najviše priča, također poznat i kao B3 vitamin. Pomaže kod hiperpigmentacije, proširenih pora, neravne teksture kože, bora te problema s lučenjem sebuma.

Novi proizvod dolazi u prahu koji se pomiješa s vodom i koristi kao serum ili krema za lice.

Beauty svijet je oduševljen, a The Ordinary je još jednom potvrdio svoj status jednog od najpopularnijih kozmetičkih brendova današnjice.